spot_img
spot_imgspot_img
15 C
Vaslui
18-mai-2024

Un ieșean a sărit la gâtul polițiștilor după ce tatăl său a fost bătut. A pus mâna pe o furcă și a atacat. „Vă omor și mă duc în pușcărie!”

- Advertisement -

Un individ s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor ieșeni în urma unui scandal cu oamenii legii. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat pe Claudiu Petronel Cercel la un an și 5 luni de temniță pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Anchetatorii ieșeni susțin că individul ar fi sărit la bătaie, cu o furcă, la doi polițiști

Un individ din județul Iași a sărit la gâtul oamenilor legii după ce tatăl său ar fi fost agresat. Bărbatul a pus mâna pe o furcă și a atacat. „Vă omor și mă duc în pușcărie!”, le-a strigat el polițiștilor. În urma incidentului, a venit „nota de plată” pentru scandalagiu.
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat recent pe Claudiu Petronel Cercel la un an și 5 luni de temniță pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Claudiu Petronel Cercel, acuzat că a făcut scandal

Procesul ieșeanului Claudiu Petronel Cercel (35 de ani) a început pe 19 februarie 2020. Procurorii l-au trimis în judecată pe individ sub acuzațiile de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. …https://www.bzi.ro/un-iesean-a-sarit-la-gatul-politistilor-dupa-ce-tatal-sau-a-fost-batut-a-pus-mana-pe-o-furca-si-a-atacat-va-omor-si-ma-duc-in-puscarie-4262909?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.