Un ieșean și-a pus mâinile în cap după ce și-a închiriat apartamentul unor videochat-iste! Când a intrat și a văzut ce este pe pereți, a încremenit! Numai în filmele deocheate mai vezi așa ceva!

O firmă de videochat a fost obligată de magistrații din cadrul Judecătoriei Iași să achite despăgubiri. Asta, după ce proprietarul unui apartament a solicitat plata unor daune. Întreg scandalul a izbucnit după închirierea imobilului respectiv de firma de videochat, care avea 5 angajate

Judecătorii ieșeni au obligat o firmă de videochat să achite despăgubiri. Întreg scandalul din instanță a pornit de la închirierea unui apartament în Iași. Mai exact, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis în parte cererea formulată de SC Weboffice SRL în contradictoriu cu firma Sorocomento SRL.

„Instanța admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul SC Weboffice SRL în contradictoriu cu pârâtul SC Sorocomento SRL. Obligă pârâta să achite reclamantei următoarele sume: 7.200 de lei (chiria neachitată pentru lunile ianuarie – decembrie 2018, 1.114 lei, reprezentând contravaloare energie electrică, și 25.834 de lei, reprezentând contravaloarea materialelor necesare reparațiilor efectuate pentru aducerea bunului în starea inițială. Respinge cererea de obligare a pârâtului la plata sumelor de 2.160 de lei, reprezentând contravaloarea gazelor naturale, și 15 lei, reprezentând contravaloarea serviciilor de apă-canal”, au precizat recent judecătorii ieșeni.

Decizia nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de firma de videochat. Tribunalul Iași a stabilit ca primul termen al apelului din acest proces să aibă loc pe 9 noiembrie 2020. …https://www.bzi.ro/un-iesean-si-a-pus-mainile-in-cap-dupa-ce-si-a-inchiriat-apartamentul-unor-videochat-iste-cand-a-intrat-si-a-vazut-ce-este-pe-pereti-a-incremenit-numai-in-filmele-deocheate-mai-vezi-asa-ceva-excl-4056941?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ