spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Un incendiu a lăsat pe drumuri trei familii din Bacău, cu șase copii. Cum s-a produs nenorocirea

- Advertisement -

Casa în care locuiau cele trei familii din județul Bacău s-a făcut scrum în urma suprasolicitării unei prize, care a cedat și a provocat incendiul. Proprietara imobilului a suferit arsuri grave la picioare.

Cu o zi înaintea incendiului, proprietara casei împrumutase patru mii de lei pentru un control medical al soţului ei. Când a izbucnit focul, a intrat înapoi în casă pentru a salva banii, dar s-a ales cu răni grave la picioare.

„Am împrumutat bani înainte cu o zi pentru soţ să îl duc la control la Bucureşti, atât am apucat şi am luat buletinul, banii nu i-am mai luat au ars toţi”, a declarat femeia.

„Când am ieşit din casă era cerul roşu şi toată casa ardea. Nu ardea numai acolo, sau numai aici. Era totul o flacără”, spune un vecin.

Unul din nepoţii proprietarei a fost şi el rănit pentru că a intrat în casă, în flăcări, să recupereze telefonul cu care să poată suna la 112.

„Eu dormeam a venit şi m-a trezit. Am vrut eu să sting focul cu furtunele cu găleţile, dar nu am mai putut. Am intrat înapoi în casă după telefon ca să sun la 112.Când am ieşit afară m-a prins flacăra că deja ajunsese jos”, își amintește nepotul proprietarilor…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/un-incendiu-a-lasat-pe-drumuri-trei-familii-din-2204103.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.