11.6 C
Vaslui
24-mart.-2023

Un incendiu violent a provocat moartea de 27 de oameni în New Delhi. Peste 25 sunt răniți

- Advertisement -

Un incendiu declanşat accidental într-o clădire cu mai multe etaje din New Delhi, vineri, s-a soldat cu 27 de morţi, au anunţat serviciile de intervenţie indiene. Incendiul s-a declanşat, la primul etaj, într-un imobil comercial cu patru etaje din vestul New Delhi la sfârşitul după-amiezii.

„Focul a fost stins. Numărul total al morţilor este de 27. Operaţiuni de căutare sunt în curs”, a spus un responsabil al pompierilor. Sunil Choudhary, şef adjunct al pompierilor din Delhi, a avansat un bilanţ de 26 de morţi, în scădere cu o victimă. „Peste 25 de persoane sunt rănite, inclusiv cele care au sărit din clădire”, a spus Choudhary.

Etajul al treilea al imobilului nu a fost încă cercetat şi acolo ar putea fi descoperite alte cadavre, a informat canalul de televiziune CNN-News18, citându-l pe Atul Gard, de la pompierii din Delhi, scrie Agerpres. Peste 40 de persoane au suferit arsuri şi au fost spitalizate, potrivit presei. Între 60 şi 70 de persoane au fost salvate din clădire, conform media locale, care citează poliţia…https://www.digi24.ro/stiri/externe/un-incendiu-violent-a-provocat-moartea-de-27-de-oameni-in-new-delhi-peste-25-sunt-raniti-1939019

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.