0.5 C
Vaslui
06-dec.-2022

Un individ și-a violat fiica vitregă minoră timp de doi ani și a apelat la perversiuni sexuale greu de imaginat pentru ca fetița să rămână virgină. Nici anchetatorilor nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat!

- Advertisement -
Un individ a fost condamnat la 7 ani de pușcărie, după ce și-a batjocorit fiica vitregă timp de aproximativ doi ani! Marian Barbu a primit pedeapsa pentru viol din partea magistraților italieni. Acum, individul a fost făcut „pachet” și trimis să execute pedeapsa în România, în urma unei sentințe emise de Curtea de Apel Iași
Scene de groază pentru o minoră! Fetița a fost batjocorită timp de aproape doi ani chiar de către cel care ar fi trebuit să o protejeze: tatăl vitreg! Marian Barbu a fost condamnat la o pedeapsă de 7 ani de pușcărie, pentru viol. Toată grozăvia, petrecută în Italia, a ieșit la iveală după ce fetița a povestit ceea ce i s-a întâmplat. Acum, procurorii ieșeni au cerut ca individul să fie adus în România, pentru a-și ispăși pedeapsa.
„Instanța admite sesizarea privind transferarea persoanei condamnate Marian Barbu, în vederea executării pedepsei închisorii într-un penitenciar din România, formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași. Dispune recunoașterea sentinței Tribunalului Ordinar din Latina, modificată prin hotărârea Curții de Apel din Roma, prin care cetățeanul român Marian Barbu a fost condamnat la 7 ani de închisoare, pentru viol. Dispune transferarea persoanei condamnate, în prezent deținută în Italia, într-un penitenciar din România, pentru continuarea executării. Deduce din durata pedepsei perioada privării de libertate deja executată în legătură cu pedeapsa menționată, respectiv 529 de zile”, au precizat recent magistrații din cadrul Curții de Apel Iași.
Marian Barbu, acuzat că și-a siluit fiica vitregă și și-a maltratat fiul
Grozăvia prin care a trecut fetița a ieșit la iveală după ce aceasta a povestit totul. Minora nu a mai suportat chinurile la care a fost supusă de individul de 49 de ani și a mărturisit totul. Ulterior, autoritățile italiene au intervenit și l-au săltat pe Marian Barbu, luându-l la întrebări. Mai apoi, acesta a fost trimis în judecată de către magistrații din Italia.

„Din primăvara anului 2007 și până pe 18 iulie 2009, condamnatul a constrâns-o în mod repetat pe minora sub 14 ani T.B., fiica concubinei lui, să întrețină relații sexuale orale si anale. Faptele au fost comise în Campo di Carne – Aprilia și Anagni. Din primăvara anului 2007 și până pe 18 iulie 2009, pe fondul stării de ebrietate, în mod repetat l-a maltratat pe minorul B.B., în vârstă de 14 ani, fiul său și al concubinei”, au menționat procurorii italieni.

Individul, condamnat doar pentru viol: faptele de rele tratamente s-au prescris!
Inițial, Marian Barbu a fost condamnat la 9 ani de închisoare de Tribunalul Ordinar din Latina.
https://www.bzi.ro/un-individ-si-a-violat-fiica-vitrega-minora-timp-de-doi-ani-si-a-apelat-la-perversiuni-sexuale-greu-de-imaginat-pentru-ca-fetita-sa-ramana-virgina-nici-anchetatorilor-nu-le-a-venit-sa-creada-ce-s-a-i-4101351?utm_source=website&utm_medium=deschideri
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.