3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Un învățător și un mecanic agricol, cîștigătorii concursului lunii septembrie, “Te abonezi și cîștigi”!

NOROCOȘI… Gugleș Gheorghe și Grapu Ion se numără printre fericiții cîștigători ai premiului de 400 de lei pus la bătaie de ziarul Vremea Nouă prin concursul “Te abonezi și cîștigi”.

BUCUROȘI… Septembrie a venit în casele a două familii din județul Vaslui cu bucurie și cu mult noroc. Gugleș Gheorghe și Grapu Ion se numără printre fericiții cîștigători ai premiului de 400 de lei pus la bătaie de ziarul Vremea Nouă prin concursul “Te abonezi și cîștigi”. Aceștia au intrat în posesia premiului, încrezători și cu speranța că vor avea și de acum înainte, abonându-se la ziar, aceleași șanse de cîștig. Amândoi ne-au declarat că sunt abonați de-o viață și nu se așteptau ca norocul să bată chiar la poarta lor. Premiul a fost binevenit pentru ei, indiferent de cum au ales să-l cheltuiască. Gugleș Gheorghe de 87 de ani cu 55 de ani de vechime în muncă, o viață de om putem spune, va folosi premiul pentru a-și cumpăra alimente și medicamente. “ Medicamentele sunt pe primul plan, având în vedere că nu ne ajung pensiile, doarece soția încasează pensie minimă pe 800 de lei, iar noi avem nevoie mai tot timpul de ajutor având în vedere vârsta înaintată pe care o avem”. Grapu Ion din Bădeana – Tutova, 70 de ani, fost învățător, ne declara “că nu este la primul cîștig și se consideră un norocos, nu de sume mari, deoarece chiar în ziua când a venit să ridice premiul a cîștigat și un premiu de 50 de lei la loto” și că banii ce i-a cîștigat vor ajunge la nepoți ca ajutor.

Gugleș Gheorghe și Grapu Ion, sunt fericiții câstigători ai concursului pus la bătaie pentru fidelitatea acordată presei scrise. “Cititori de-o viață”  cum își spun vor continua să rămână la fel acordând admirație și respect pentru cei care le aduc știrile proaspete acasă. Niciunul dintre aceștia nu și-a imaginat că va avea șanse reale de cîștig, dar iată că norocul a zâmbit fiecăruia în parte.

Gugleș Gheorghe din Bleșca, comuna Ivănești

Pensionarul cu “vechime cât o viață de om” este bucuros că a ajuns la această vârstă după ce a colindat țara profesional, ca mecanic agricol. De la SMA-Ivănești la Buftea- București, a muncit pentru binele acestei țări, cum ne spune, dar acum este supărat pe “băieții țării, domnișorii respectivi, pe care i-am crescut, fără a se gândi la noi, ca la părinții lor, deoarece prin creșterea prețurilor ne iau pâinea de pe masa noastră, a celor cu venituri mici, păcat de noi, de țara noastră bogată. Bătrânețea, boala și pensiile mici fac ca banii pe care i-am cîștigat să-mi fie de un real folos pentru alimente și medicamente. Când vine ziarul, îl iau de la început și până la sfârșit și-l citesc, așa am avut imensa bucurie când am văzut eu însumi că am cîștigat. Nu am avut cu cine să o împart, decât cu soția, pentru că noi nu avem copii. Avem doar pe cineva care ne ajută la treburile casnice și căruia vreau să-i mulțumesc foarte mult pe această cale, că are grijă de noi, împreună cu familia dumnealui”.

Grapu Ion din Bădeana, comuna Tutova

Cititor și abonat fidel al ziarului Vremea Nouă, din toate timpurile, chiar de dinainte de revoluție. Fostul învățător pensionar, cu abonamente și la alte cotidiane naționale, declară că “nu trece o zi în care să nu îi pese de presa scrisă. În ziua în care am cîștigat, nu am avut timp, să citesc ziarul chiar cap coadă. Un vecin m-a atenționat că sunt bun de cinste, deoarece eram printre cîștigători. Nu m-am gândit nicio clipă că mă voi număra printre ei. Sunt bucuros și aș vrea să mă uit cât mai des acolo, în partea dreaptă, unde puneți cîștigătorii. De altfel, mă consider norocos, deoarece chiar astăzi, înainte de a veni la dumneavoastră, am fost să mai ridic un premiu de la loto. Nu o sumă la fel de consistentă ca aici, dar mulțumitoare, mai compensează cheltuielile. Banii îi voi folosi în cumpărături pentru nepoți. Nici mie nu mi-ar prinde rău, dar mi-e milă și de ei. Vă felicit, comparativ cu celelalte ziare, sunteți un ziar obiectiv , bateți direct unde trebuie. De aceea cred că are “mulți prieteni „ mai ales doamna Cezara, dar eu consider că mergeți direct la obiect”.

 

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here