spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Un italian pervers, aciuat la Bârlad, arestat pentru agresiuni sexuale. Polițiștii au fost la înălțime

- Advertisement -
Bruno Caruso, la revenirea în țară după 3 luni, a fost înhățat de polițiști și dus în arest preventiv., fiind acuzat de agresiuni sexuale

BUNIC PERICULOS… Bruno Caruso, un „italiano vero” de 58 de ani, a fost arestat preventiv la Bârlad pentru agresiuni sexuale, după o acțiune fără cusur pregătită de polițiștii vasluieni! Ca să-și piardă urma, italianul Caruso a plecat fuga înapoi în Italia, deoarece aflase că i s-a făcut plângere la Poliție, de către mama uneia dintre fetițele agresate. Știind că nu poate fi extrădat din Italia, polițiștii l-au așteptat cu răbdare, dându-i speranța că totul s-a șters cu buretele și că nimeni nu-l urmărește. Între timp, cu discreție, cât italianul a fost plecat, aceștia au continuat cercetările, descoperind încă alte două cazuri de agresiune sexuală. La revenirea în țară, după 3 luni, polițiștii l-au înhățat și l-au dus în arest preventiv. Deși a cerut prin apărătorul ales să i se acorde o măsură mai blândă, gen arestare la domiciliu sau control judiciar, judecătorul de drepturi și libertăți al Judecătoriei Bârlad a respins cererea inculpatului. Caruso Bruno a făcut Apel la Tribunalul Vaslui, cerând să îi fie dată una din măsurile „mai ușoare”. Între timp cele trei fetițe minore vor rămâne marcate toată viața de acele momente în care presupusul agresor le mângâia în părțile intime.

Arestare-bombă la Bârlad! Un italian, Bruno Caruso, este cercetat pentru pedofilie! Procurorii au intrat pe fir și pe 2 septembrie l-au reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, anchetatorii au propus arestarea preventivă a acestuia. Sâmbătă, 3 septembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad a admis propunerea. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad privind pe: Inculpatul: Caruso Bruno pentru săvârșirea infracțiunilor de: – agresiune sexuală, (persoană vătămată M.E.) – agresiune sexuală, (persoană vătămată C.A.A.M.) – agresiune sexuală, (persoană vătămată D.I.S.). Dispune arestarea preventivă a inculpatului Caruso Bruno pentru durata de 30 zile începând cu data de 03.09.2022 și până la data de 02.10.2022 inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea de luare a măsurii preventive mai ușoare, incluzând arestul la domiciliu sau control judiciar”, este sentința dată de magistratul bârlădean. Aceasta nu este definitivă, putând fi atacată cu apel, lucru pe care avocatul ales al italianului l-a și făcut. Contestația va fi judecată în curând la Tribunalul Vaslui.

Italianul a agresat colegele și prietenele fetiței sale, pe care le pipăia în zonele intime!

Bruno Caruso este căsătorit cu o femeie din Bârlad, cu care are și o fetiță de 8 ani. Individul are 58 de ani și, cum fetița sa avea multe prietene și colege, acestea o vizitau destul de des. Așa s-a aflat că, în urma unor vizite făcute de o fetiță de 11 ani, italianul a pipăit-o în zonele intime, iar fata, speriată, s-a dus glonț la mamă și i-a relatat. Femeia, supărată, s-a dus glonț la poliție, unde a reclamat agresiunea, numai că, între timp, Bruno a plecat și el „glonț” spre Italia. Asta s-a petrecut în urmă cu trei luni, timp în care Bruno Caruso nu a mai revenit la nevastă și copil. După ce a crezut că fapta sa nu mai este în vizorul oamenilor legii, acesta a revenit la 1 septembrie la Bârlad, de unde a fost „săltat”, reținut pentru 24 de ore și apoi dus în fața magistraților, care l-au trimis în arest preventiv. Pentru că, așa cum reiese și din sentința dată, Bruno Caruso nu a agresat doar o minoră, ci chiar 3… identificate până acum, care au fost agresate sexual. Ca urmare, cercetările continuă, urmând a se stabili toate faptele italianului pervers. De reamintit este faptul că, de-a lungul timpului, în România mai mulți cetățeni străini au fost reținuți, arestați preventiv, cercetați, trimiși în judecată și chiar condamnați definitiv pentru acte de pedofilie, mai exact sub acuzații de pornografie infantilă sau act sexual cu un minor. Unul dintre cei mai cunoscuți străini care s-a aflat în atenția publică din acest motiv a fost istoricul Kurt William Treptow. De asemenea, prin județele Moldovei au fost prinși și cetățeni belgieni sau francezi care au pățit același lucru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Esenta acestui articol este: „Stiind ca nu poate fi extradat din Italia…”. Huh? Adica cum? Pai Romania de ce-si extradeaza proprii cetateni catre terte state, unde sunt acuzati ca ar fi comis infractiuni? Tara de slugi, cu guvernanti de rahat!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.