15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Un italian și-a masacrat familia din cauza moștenirii. A căutat în casă, cameră cu cameră, până i-a găsit pe toți și i-a împușcat

Un italian de 48 de ani și-a ucis miercuri fratele, cumnata și cei doi nepoți, după care și-a luat singur zilele, din cauza moștenirii primite de la părinți.

Angelo Tardino era convins că fratele lui, Diego, fusese favorizat de tatăl lor, atunci când acesta le-a împărțit ferma de sute de hectare, unde aceștia cultivau legume. Cei doi frați s-ar fi certat de mai multe ori din acest motiv de-a lungul timpului.

Dar se pare că Angelo era foarte consumat de toată povestea, astfel că miercuri dimineață s-a urcat în mașină și s-a dus la casa de la țară a familiei, în Licata, Sicilia, unde locuia fratele lui, luând cu el trei pistoale, potrivit ANSA.

L-a împușcat mortal pe fratele lui, Diego Tardino, 44 de ani, când acesta a ieșit în pragul casei, ca să-l întâmpine. A intrat în casă și a căutat cameră cu cameră până a găsit-o pe soția lui Diego, Alessandra, 30 de ani, pe care a împușcat-o cu aceeași armă, apoi, cu un alt revolver i-a ucis pe cei doi nepoți, Alessia, 15 ani, și Vincenzo, 11.

După ce a comis cele patru crime, s-a urcat în mașină și a plecat. A mers cam 2 kilometri, până a ajuns sub un pod de unde și-a sunat soția și i-a spus: „I-am omorât pe toți…”https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-italian-si-a-masacrat-familia-din-cauza-mostenirii-a-cautat-in-casa-camera-cu-camera-pana-i-a-gasit-pe-toti-si-i-a-impuscat-1817699

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here