spot_imgspot_img
5.8 C
Vaslui
20-apr.-2024

Un mic pas pentru asfaltarea străzilor din Munteni și Podeni (FOTO)

- Advertisement -
VISURI… De peste 30 de ani, locuitorii străzilor din Munteni și Podeni visează asfalt! Acest vis va prinde contur în an electoral!

PROIECT… În ultima ședință ordinară a Consiliului Local Bârlad s-a inițiat și supus votului proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru demararea lucrărilor de asfaltare a mai multor străzi din cartierele Munteni și Podeni. Astfel, echipa de la nivelul Primăriei Bârlad face primul pas către unul dintre cele mai necesare proiecte de interes local, care prevede asfaltarea și modernizarea a 21 de străzi cu o lungime totala de peste 9 kilometri. Proiectul a fost aprobat deja pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”. Lista străzilor ce vor fi asfaltate arată astfel: Învățăturii, Simion Bărnuțiu, Ardeal, 1877, General Cerchez, G. G. Ursu, V. I. Popa, Iordache Gane, Virtuții, Lunei, Soarelui, Decebal, Grahilor, Mărășești, Dimitrie Cantemir, Dumbrava Roșie, Dochia, Băltărețului, Principatele Unite, Milcov și Traian. CLM Bârlad a aprobat, astfel că se trece la realizarea proiectării, cu respectarea procedurilor legale. Acest proiect este „planificat” să devină realitate, începând cu 2023. Jumătate din această investiție va fi susținută din bugetul local. Sunt prevăzuți circa 33 de milioane lei, din care 18 milioane sunt asigurați prin Programul „Anghel Saligny”, iar 15 milioane de lei vor fi asigurați din bugetul local.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. De pe margine se incalzesc Nomis si Transmir, sau cum s-or mai numi acum firmele abonate la contracte publice. Dar este interesant sa explicati locuitorilor cum ati solicitat consilierilor lui Mitica, ca deh sunt pe orbita pe persoana fizica, rezilierea contractului pentru construirea unei gradinite (unde cofinantarea era mai mica, vezi ultimile sedinte de CL) ca nu aveti bani iar acum dintr-o data zici ca s-a revarsat cornul abundentei peste Barlad! Sunteti jalnic!

  2. Dom primar la cât căcat ai mâncat de 7ani ce mai contează ca mai mânci un an, lasă-l pe altul sa mai promită ca tu ai făcut fortăreață la primărie și ieși ca hoțul numai prin spate de nu te mai cunoaște lumea, cu aceasta atitudine este și Ana dar nu Sfânta, care în campanie sa saturat de mâncat căcat ca face și acum sa ascuns de ,,fakyu.,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.