spot_img
25.1 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Un mire și-a părăsit mireasa la altar după ce mama lui a văzut-o și a decis că e „nepotrivită”. Prima fotografie făcută după moment

- Advertisement -

Un mire și-a părăsit mireasă chiar în ziua nunții lor, după ce mama lui s-a răzgândit în privința ei și a ajuns la concluzia că nora era prea scundă și neatrăgătoare pentru fiul ei.

Mirele, din Tunisia, a cărui nume nu a fost menționat în presa locală, și-a ascultat mama și a oprit ceremonia de nuntă înainte de a fi declarați căsătoriți. Potrivit surselor locale, femeia și-a văzut nora în persoane pentru prima dată în ziua nunții, iar până atunci o văzuse doar în fotografii.

Când a văzut-o față în față, i-a ordonat fiului ei să oprească ceremonia, pentru că mireasa era prea „scundă” și prea „urată”.

O fotografie făcută chiar la începutul ceremoniei o arată pe mireasa Lamia Al-Labawi zâmbind în rochia de mireasă, în timp ce logodnicul ei își șterge ochii cu batista…https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-mire-si-a-parasit-mireasa-la-altar-dupa-ce-mama-lui-a-vazut-o-si-a-decis-ca-e-nepotrivita-prima-fotografie-facuta-dupa-moment-2040179

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.