19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Un moldovean şi o româncă au reuşit „jaful anului“ în Italia. Victima câştigase premiul cel mare la loto

Un cetăţean din Republica Moldova şi o româncă sunt în prim-planul „jafului anului” din Italia. Cei doi au furat o avere constând în lingouri de aur, de la un italian care câştigase premiul cel mare la loterie.

Moldoveanul a fost prins duminică, 28 mai, la numai câteva ore după jaf. Presa italiană menţionează că hoţul făcea parte dintr-o bandă şi că nu era la prima ispravă. În jaf a fost implicată şi o româncă.

La Reppublica scrie că românca a fost complice la jaful din Torre Pellice. Femeia cunoştea victimele şi le-a dat toate detaliile infractorilor, povestindu-le că victima câştigase un premiu important la loto, în 2021.

Bazându-se pe informaţiile primite de la ea, hoţii au acţionat ca la carte. În jurul orei 1 noaptea, când victima se afla în grădina vilei împreună cu partenera sa, infractorii au dat atacul. Cu chipurile acoperite de cagule şi cu mănuşi de latex, ei au acţionat aproape perfect. Au stat la pândă şi au aşteptat ca milionarul şi partenera lui să se întoarcă de la cină şi i-au surprins în grădina vilei.

După ce i-au imobilizat, tâlharii i-au dus în casă şi i-au obligat să le dezvăluie locul în care îşi ţineau lingourile de aur şi banii. Nu s-au mulţumit însă doar cu atât. Înainte să plece, infractorii au luat şi bijuteriile cuplului şi o sticlă de şampanie scumpă, apoi s-au făcut nevăzuţi.

Citeste mai mult: adev.ro/rcssw3

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here