Un mort şi cinci răniţi, după un grav accident pe DN 2, la Dărmăneşti

Un bătrân în vârstă de 81 de ani a murit iar alte cinci persoane au fost rănite după un grav accident petrecut în a doua zi de Paşti, pe DN 2, în apropiere de comuna Dărmăneşti. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00, din primele cercetări ale poliţiei rezultând că totul a plecat de la o şoferiţă de 76 de ani, soţia decedatului, care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sens opus.

Emilia Naherniac, în vârstă de 75 de ani, din municipiul Suceava, mama omului de afaceri Adrian Naherniac, se afla la volanul unui autoturism VW Golf şi circula pe direcţia Suceava – Dărmăneşti.

În maşină se mai aflau soţul ei, Ştefan Naherniac, în vârstă de 81 de ani şi nepotul lor în vârstă de 12 ani.

Şoferiţa de 75 de ani a pătruns pe sens opus şi a lovit violent o altă maşină, tot VW Golf, condusă de Marcel Pîţu, în vârstă de 43 de ani, din comuna Arbore, care era însoţit în autoturism de soţia sa şi de fiica acestora, în vârstă de 14 ani.

În condiţiile unui impact violent şi a numărului mare de răniţi la faţa locului au intervenit numeroase forţe: ambulanţe SMURD de la Suceava şi Rădăuţi, echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi o autospecială pentru descarcerare, care a intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionare a uneia dintre victime.

Toate cele şase persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde au primit îngrijiri medicale de urgenţă. Deşi iniţial s-a apreciat că bărbatul de 81 de ani are leziuni uşoare, după câteva ore acesta a decedat.

www.monitorulsv.ro
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ