21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Un nor toxic din Ucraina ameninţă România şi ţările de la graniţă! Medicii lansează un avertisment

Războiul din Ucraina vine şi cu mai multe probleme. Un nor care conţine sulf, nitriţi dar şi monoxid de carbon în cantităţi mari s-a format deasupra Ucrainei.

Un nor toxic din Ucraina ameninţă România şi ţările de la graniţă! Curenţii de aer îl duce şi  spre ţările vecine, inclusiv în România .Autoritățile de mediu monitorizează permanent calitatea aerului din România în condiţiile în care Ucraina este acoperită de acest nor.

Un nor toxic din Ucraina ameninţă România şi ţările de la graniţă! Medicii lansează un avertisment.

De când au început să cadă bombe, în Harkov, sunt locuri de unde nu se mai vede cerul. Cel mai mare oraș industrial al Ucrainei este sub o cupolă de fum negru. Particule solide amestecate cu monoxid de carbon, metan, aldehide, benzen, oxizi, cloruri și alte substanțe chimice se ridică în aer după incendiile provocate de explozii.

„Tot ce se regăsește ca masă de aer în această zonă va fi transportat către zona țării noastre în următorul interval de timp în această noapte, sâmbătă, duminică, circulația se va redirecționa cumva, dacă acum în regiunile intracarpatice avem un vânt ce bate din direcții variabile, el va deveni predominant estic.”, a spus Alina Şerban, meteorolog ANM…https://www.romaniatv.net/un-nor-toxic-din-ucraina-ameninta-romania-si-tarile-de-la-granita-medicii-lanseaza-un-avertisment_6340173.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here