Un nou cutremur în România, după valul de săptămâna trecută. Ce intensitate a avut seismul

Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat că ieri, 8 noiembrie, în România s-a înregistrat un nou cutremur. În ultima perioadă au avut loc mai multe seisme de intensitate mică.

Un cutremur cu magnitudinea de 2,5 grade pe scara Richter a avut duminică în judeţul Vrancea. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul a avut loc la ora 13.46, în judeţul Vrancea.

Seismul s-a produs la adâncimea de 80 de kilometri şi a avut magnitudinea de 2,5 grade pe scara Richter, în apropierea oraşelor Braşov (73 km), Ploieşti (85 km), Bacău (108 km), Galaţi (119 km), Brăila (119 km), Bucureşti (137 km).

România a înregistrat, săptămâna trecută, mai multe cutremure de intensitate mică.

Astfel, trei cutremure slabe s-au produs în dimineața de 2 noiembrie în zona seismică Vrancea şi în regiunea Moldovei, cu magnitudini de 2,4, 3 şi 2,1 pe scara Richter, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). … https://radiosimplu.ro/un-nou-cutremur-in-romania-dupa-valul-de-saptamana-trecuta-ce-intensitate-a-avut-seismul/?utm_source=marfeel_push&utm_medium=pusharticol&utm_campaign=articol&utm_term=articolpush&utm_content=pusharticol
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ