Un nou duel: Alexandru Barbu vs. Mihai Botez. “V-ați învățat să fiți cocoși în spatele tastaturii, neomarxiști odioși!”

ATAC… Consilierul local Alexandru Barbu, atac la adresa deputatului Mihai Botez: “Deputatul imberb cu rucsac în spate minte de îngheață apele. Nu!La Vaslui, în mod cert, protestul nu a avut manifestări extremiste ori xenofobe!”

CONFLICT POLITIC… Consilierul local PSD Alexandru Barbu îl atacă pe deputatul Mihai Botez, după ce acesta a declarat public că “protestele au fost alimentate politic de un partid extremist, la care s-au adăugat cîțiva social-democrați”. USR-istul a spus că înțelege că societatea a obosit, însă “cheia nu este să dăm liber la toate activitățile, lăsându-i în voia sorții pe cei mai vulnerabili”. Nu de aceeași părere este și PSD-istul Alexandru Barbu, care consideră că cei ce au ieșit la protest “sunt copiii care au devenit cobai sociali” și care au cerut libertate, referindu-se la “libertatea de a învăța”, “libertatea de a trăi” și “libertatea de a munci”. Acesta a criticat în termeni foarte duri modul în care guvernanții gestionează pandemia, “gratulând-i” cu apelative precum “măgari useriști” și “cocoși în spatele tastaturii, mergând chiar mai departe cu jignirile – “descreierați” și “neomarxiști odioși”.”La Vaslui, în mod cert, protestul de ieri nu a avut nicio implicare politică. Deputatul imberb cu rucsac în spate minte de îngheață apele. Nu! La Vaslui, în mod cert, protestul de ieri nu a avut manifestări extremiste ori xenofobe! Protestul a fost pentru libertate”, spune consilierul local.

Deputatul Mihai Botez și-a început “discursul” vorbind despre dreptul la libera exprimare, libertate și vaccin. “În România, dreptul la liberă exprimare este garantat de Constituție, însă libertatea noastră se oprește acolo unde acțiunile noastre îi fac rău aproapelui nostru.Nici eu nu îmi doresc să mai avem restricții, dar trebuie să mai îndurăm un pic, să ne vaccinăm și să respectăm regulile de distanțare fizică pentru încă 2-3 luni. După această perioadă cred că numărul de cazuri se va reduce, presiunea pe ATI se va reduce de asemenea, iar apoi vom putea să ne reluăm activitățile. Protestele de aseară au fost alimentate politic de un partid extremist, la care s-au adăugat cîțiva social-democrați. Toți cei care cred că de fapt protestează împotriva unor măsuri menite să îi protejeze, trebuie să înțeleagă că sunt exploatați din punct de vedere politic.Agenda acestor politicieni este aceea de a polariza societatea românească. Acest lucru s-a văzut în luptele cu jandarmii de la București, scandările xenofobe de la Pitești sau scandările cu iz fascist din fața casei primarului Timișoarei, Dominic Fritz”, spune USR-istul. De asemenea, acesta le bate obrazul celor care fără mască și fără să respecte vreo măsură, au pătruns în curtea Spitalului Județean din Bacău și au strigat injurii către medici. “Este un fapt rușinos. Rușinos pentru cei care au strigat și rușinos pentru oamenii politici care au alimentat acest comportament. Suntem în plin val 3, cu paturile de la ATI ocupate până la saturație. Societatea a obosit și pot înțelege acest lucru, însă cheia nu este să dăm liber la toate activitățile, lăsându-i în voia sorții pe cei mai vulnerabili.Ne vom apropia de sfârșitul pandemiei atunci când vom înțelege că nu vom găsi soluții în proteste alimentate politic, scandări xenofobe și răspândirea de teorii ale conspirației, ci atunci când vom înțelege să respectăm măsurile de prevenție și, poate cel mai important, să ne vaccinăm. Dacă printre oamenii care au protestat aseară sunt și oameni de bună-credință, aceștia trebuie să înțeleagă că protestul alături de galerii și agitatori politici, nu îi vor aduce mai aproape de ridicarea vreunei măsuri de protecție, ci chiar mai departe.Forțele de ordine trebuie să prevină incidentele precum cele de aseară și să acționeze proporțional, însă fără a se lăsa impresia că legea este opțională”, conchide parlamentarul.

Pesedistul Alexandru Barbu: “copiii care au devenit cobai sociali pentru niște descreierați care se joacă de-a Dumnezeu de la butoanele Guvernului României”

Simțindu-se, probabil, vizat de declarația parlamentarului, consilierul local Alexandru Barbu i-a dat o replică, transmițându-i să nu mai mintă:

“Nu! La Vaslui, în mod cert, protestul de ieri nu a avut nicio implicare politică!Deputatul imberb (n.r. căruia nu i-a apărut încă barba) cu rucsac în spate minte de îngheață apele! Nu! La Vaslui, în mod cert, protestul de ieri nu a avut manifestări extremiste ori xenofobe!Protestul de ieri a fost pentru libertate. Libertatea de a munci: Cei care au protestat ieri în stradă, domnule deputat userist, sunt copiii care știu că, după ce-și vor finaliza niste studii online, predate vai de capul lor, nu își vor găsi loc de muncă într-un oraș unde actualii guvernanți falimentează și ultimele afaceri locale. Libertatea de a învăța: Cei care au protestat ieri în stradă sunt copiii care au devenit cobai sociali pentru niște descreierați care se joacă de-a Dumnezeu de la butoanele Guvernului României! Niște tineri care, în plină etapă de dezvoltare socială, sunt ținuți închiși în case, precum vitele, de așa-zisele autorități medicale pe care le coordonați dumneavoastră. Libertatea de a trăi: Cei care au protestat ieri în stradă sunt copiii pe care i-ați mințit cât timp ați fost în opoziție și care acum se lovesc de duritatea minciunilor voastre. Sunt tinerii care vor să circule liber și să nu mai fie hărțuiți pe stradă de către forțele de ordine publică”. De asemenea, PSD-istul l-a provocat pe deputat să iasă în Piața Civică, alături de viceprimarul Cătălin Mîndru, și să le explice protestarilor “de ce dumnealui cîștigă peste 15000 de lei pe lună, deși abia dacă dă pe la serviciu câteva ore pe zi?”. “Nu vă este rușine, măgari useriști, să acuzați de iresponsabilitate niște tineri care strigă pentru libertatea pe care le-ați furat-o, atât timp cât, în luna septembrie a anului trecut, în plin val doi al pandemiei, însăși USR organiza la Vaslui un miting de amploare, în scop electoral?V-ați învățat să fiți cocoși în spatele tastaturii, neomarxiști odioși! Ia poftiți la următorul protest, domnule deputat, în piața civică, să le bateți obrazul “iresponsabililor” în direct, dacă aveți sânge de bărbat prin vene. Și luați-l și pe viceprimarul dumneavoastră să le explice în față acestor copii care nu mai au de un an de zile locuri de muncă, de ce dumnealui cîștigă peste 15000 de lei pe lună, deși abia dacă dă pe la serviciu câteva ore pe zi”, a scris scris în mediul online consilierul local.
13 COMENTARII

 1. “Pesedistul Alexandru Barbu: “copiii care au devenit cobai sociali pentru niște descreierați care se joacă de-a Dumnezeu de la butoanele Guvernului României”””. Pai domnule Barbu privește acest video….si ceilalți: //www.facebook.com/doru.tataru/videos/4815145478560719/

 2. D-le Barbu dați libertatea de a invata și a munci cetățeanului care era considerat liderul manifestatilor pe nume Mutu cel Mic Stănescu .
  Data viitoare sa fie prezenta și Floricica dansatoarea.
  Vedeți ca aveți multi bolnavi de acest virus și dvs sunteți deacort cu asemenea proteste fără măști.
  Cine nu-i lasă să învețe pe acești tineri?sau mai bine zis ei vor discotecile și barurile sa fie deschise?

 3. Oana-Maria Bogdan, membră în conducerea centrală a PLUS și despre care Dacian Cioloș susține că este ”roata motrice” din spatele partidului, este promotoarea unor idei precum desființarea proprietății private și renunțarea la viața de cuplu în favoarea traiului în grup. Ceva similitudini cu Marx si Engels? Sau din partea USR+ nu se vede intelesul acestor afirmatii??

  • Useristii trăiesc în lumea lor numai de ei știută.
   Nu-s în stare sa rezolve probleme existente dar se dau mari filozofi, si normal ca scot numai rahaturi.
   Noroc ca al nostru are lipsa de creier si nu poate gândi singur, cam mut de felul lui și se pricepe doar sa copie texte de partid altfel cine știe ce perle mai scotea și Tandea de Vaslui, mai ajungeam vedete si cu asta.

 4. Partea proasta e ca amândoi au dreptate. La manifestațiile astea au fost mulți paraziții analfabeți tip șoșoacă dar și mulți oameni normali, vaccinați, oameni care sunt efectiv sătui de mânările haotice și fără sens ale guvernului în care șmecherii fac bani iar proștii devin și mai săraci.
  usr de o buna vreme parca trăiește într-o continua idiocratie, numai prostii scoate, ocupați numai cu sărbători, zile naționale si sancționat bășini

 5. Băi jigodie comunistă, băi căcat cu ochi! Privește-te în oglindă ! Ai impresia că vasluienii sunt cu totii proști și uită ca șeful tău Buzatu ne-a făcut pe toți “răgălii”? Uităm de cum “tratează” oamenii fosta ta șefă de cabinet Gabriela Crețu( soția lui Buzatu)? NU UITĂM ! NU mai ai credibilitate, cretinule!!! Orice cât ai încerca să pupi în cur șefii sau să arăți mizeria în altă parte. De 31 de ani oamenii s-au convins de clasa politică, scârbe ce sunteți!!! Tu, ești o “trompetă” PSD , și știu vasluienii. Nu mai încerca să ne dai lecții de moralitate, nesimtitule!

 6. Voi AUR-olacilor si psd-istilor declansati prin actiunile voastre iresponsabile “Valul 4 ” al pandemiei. Domnul Barbu vorbeste despre cobai sociali, dar oare cine a transformat societatea romaneasca si pe romani in cobai, cei care sunt la guvernare de trei luni, sau cei care au fost la guvernare trei decenii. Vorbiti despre Libertate, dar va intreb acesti protestatari stiu ce inseamna Ne-Libertate. Binenteles ca pentru acest domn Barbu, sarcasmul si ironia sunt singurele atuuri ale acestuia, restul este tacere. Daca il intreb de ce procedeaza asa, probabil nici el nu stie sa raspunda. Mai pomeneste acest domn de faptul ca usr-istii au mintit poporul, sa ne explice fara ironii cum ? Si in final doresc ca domnul Barbu sa ne explice diferenta dintre marxism, de altfel o materie indragita de seful lui, si neomarxism, la fel fara sarcasm.

 7. De râsul curcilor : un lingău de-al ultramarxistului Buzatu comentează de altcineva că este neomarxist. Plus că habar nu are ce ar presupune asta.

LĂSAȚI UN MESAJ