Un nou maraton de vaccinare anti-COVID-19 la Negrești: marți, în incinta Casei Orășenești de Cultura “Neculai Cioată”

IMUNIZARE… Un nou maraton de vaccinare anti COVID-19 va avea loc mâine, 22 iunie, în intervalul orar 09:00-13:00, la Negrești. Cei care dori să se imunizeze împotriva bolii se vor putea prezenta direct la centrul de vaccinare amenajat în Casa Orășenească de Cultura “Neculai Cioată”. Negreștenii, fără programare, pe tot parcursul intervalului orar de funcționare.

Imunizarea se va efectua cu vaccin de la compania Johnson & Johnson si sunt așteptate toate persoanele care nu au reușit sa se vaccineze. “Vaccinul dezvoltat de Janssen, divizia farmaceutică a companiei Johnson & Johnson, se administrează într-o singură doză.
Pe site-ul primăriei Negrești, www.negresti.ro, sunt oferite informații oficiale despre cele două campanii de imunizare, prospecte oficiale ale vaccinurilor, răspunsuri la întrebări, raportări, dar și alte informații provenite din surse oficiale, respectiv instituțiile care gestionează domeniul sănătății și vaccinarea. Vaccinarea este un act voluntar, însă vă rugăm să vă bazați decizia pe care o veți lua în privința imunizării pe informații din surse oficiale și pe studii puse la dispoziție de specialiștii în sănătate”, se arată într-o informare a Primăriei orașului Negrești.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ