spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Un nou protest al șoferilor din nordul județului Vaslui: vizat președintele CJ, Dumitru Buzatu! (VIDEO)

- Advertisement -
DIFERENȚE… În partea stânga, DJ 244 D în județul Iasi, în partea dreapta acelasi DJ 244 D în județul Vaslui

SUPĂRAȚI… Duminică, 29 august 2021, între orele 14.00 – 16.30 șoferii din nordul județului Vaslui organizează un nou protest care va avea drept scop conștientizarea situației și modernizarea drumului județean DJ 244 D între județul Iași și județul Vaslui. Președintele Asociației „Voluntarii Bunești – Averești”, Constantin Iftene s-a aflat zilele acestea la granița dintre județul Iași și județul Vaslui pentru a evidenția condițiile foarte bune ale drumului DJ 244 D pe raza județului vecin, în timp ce pe raza județului Vaslui drumul arată ca după bombardament. Nu este prima dată când locuitorii comunelor din nordul județului Vaslui ies în stradă pentru a cere Consiliului Județean să asfalteze drumul. În 2018, aproximativ 200 de persoane au participat la un miting pentru a atrage atenția autorităților județene, în privinta drumului – DJ 244 D, devenit de ani buni aproape impracticabil, din cauza gropilor, dar și a noroiului, în condiții de ploaie. În urma acelui protest, doar Consiliul Județean Iași a reacționat și a asfaltat drumul până la granița cu județul Vaslui.

„Diferența pe DJ 244 D între județul Iași și județul Vaslui, aici este locul unde ne adunăm și protestăm duminică 29/08/2021 ora 14:00– 16:30 alături de presă și poate împreună cu invitații:
-Domnul președinte al CJ Vaslui, Buzatu.
-Domnul Prefect al județului Vaslui.
-Primarul comunei Bunești Averești”, a transmis Constantin Iftene, președintele Asociației „Voluntarii Bunești Averești”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.