spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Un nou sistem competițional în Liga 4!

- Advertisement -
LA START… Noul sezon al Ligii 4 se va disputa fără play-off, în sistem campionat, tur-retur. Sezonul fotbalistic debutează pe 27 august cu o etapă de Cupă.

MODIFICARE… Noul sezon fotbalistic din județul Vaslui va debuta duminică, 27 august, când vor avea loc meciurile din primul tur al Cupei României, culoarul Ligii 4. Pe 3 septembrie se vor disputa meciurile din turul 2 al competiției KO, iar pe 10 septembrie va avea loc prima etapă a Ligii 4.

AJF Vaslui anunță că sezonul 2023-2024 al Ligii 4 Vaslui va avea un sistem competițional cu 12 echipe, așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut, dar fără play-off. Se va juca în sistem campionat, tur-retur, 22 de etape, câștigătoarea urmând a reprezenta județul la barajul de promovare în Liga 3. Din păcate, Atletic Club Bârlad a anunțat că retrage echipa din campionat, în locul ei urmând a evolua Viitorul Rebricea sau Sporting Juniorul Vaslui, echipe care vor disputa un meci de baraj. Cele două formații au jucat în barajul de menținere/promovare în Liga 3, însă au fost învinse de Victoria Muntenii de Jos respectiv Viitorul Văleni. În prima etapă a Ligii 4, care va avea loc pe 10 septembrie, vor avea loc următoarele dueluri: CSO Negrești – Flacăra Muntenii de Jos; Vitis Șuletea – FC Gârceni; Viitorul Vetrișoaia – Sporting Banca; Speranța Drânceni – Comstar Vaslui; Viitorul Văleni – FC Vulturești și Victoria Muntenii de Jos – Rebricea / Sporting Vaslui.

Cupa României – culoarul Ligii 4, turul 1:

  • CSO Negrești – Comstar Vaslui
  • Victoria Muntenii de Jos – FC Gârceni
  • Speranța Drănceni – FC Vulturești
  • Vitis Șuletea – Flacăra Muntenii de Sus
  • Viitorul Văleni – Viitorul Vetrișoaia
  • Câștigătoare baraj Liga 4 – Sporting Banca
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.