spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Un nou val de aer fierbinte în România. Cod portocaliu și galben de caniculă în mai multe județe

- Advertisement -

Judeţele din vestul, sudul şi sud-estul ţării se află joi sub atenţionare Cod galben de caniculă şi disconfort termic ridicat, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Joi, valul de căldură se va extinde în vestul, sudul și sud-estul țării, unde va fi caniculă, disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar cele minime între 18 și 25 de grade.

De asemenea, vineri valul de căldură se va extinde în toată țara și va fi caniculă în toate zonele de câmpie și de podiș. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar cele minime se vor încadra între 17 și 20 de grade.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/meteo/un-nou-val-de-aer-fierbinte-in-romania-cod-galben-de-canicula-in-vestul-sudul-si-sud-estul-tarii-2450717

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.