23.9 C
Vaslui
01-oct.-2022

Un octogenar vigilent a dat în vileag afacerea unor escroci. A sunat la poliție și a cerut „filaj”

- Advertisement -

Un octogenar din Prahova a reușit să dea în vileag escrocheriile unor șarlatani vechi în branșă, doar cu un simplu telefon la 112 și multă stăpânire de sine.

Bărbatul a fost abordat pe o stradă din orașul Vălenii de Munte de un individ care avea la vânzare câteva oale, un televizor și un aspirator pe care cerea o sumă mică de bani, mult sub valoarea produselor.

„Încântat” de ofertă, bătrânul a spus comercianților ambulanți că este gata să bată pala cu ei, doar că trebuie să-l însoțească acasă pentru că acolo are cei 200 de lei pentru a cumpăra marfa.

În drum spre casă, bătrânul a prins un moment când însoțitorii lui ne erau atenți și a sunat la 112 unde a cerut ajutor din partea poliției, anunțând că a „mirosit” o escrocherie.

Din discuția cu apelantul a reieșit faptul că cei doi urmează să se deplaseze la domiciliul bătrânului pentru a achita contravaloarea bunurilor. În baza sesizării, polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic, împreună cu polițiștii orașului Vălenii de Munte au desfășurat activități de supraveghere a traseului celor doi, precum și a locuinței apelantului, observând momentul plecării persoanei bănuite din locuința bătrânului, ulterior aceasta fiind oprită în trafic, pentru control”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova…https://adevarul.ro/stiri-locale/ploiesti/un-octogenar-vigilent-a-dat-in-vileag-afacerea-2206777.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.