1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Un oltean și-a omorât soacra cu o palmă. Femeia a făcut un traumatism cranian. Ginerele, uluit: „Doar i-am dat o palmă”

- Advertisement -

Un bărbat din Olt este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. El i-a aplicat soacrei sale o palmă peste obraz, iar femeia a făcut, la patru zile distanță, un accident vascular cerebral, ulterior decedând.

Conflictul între bărbatul de 43 ani și soacra sa, în vârstă de 67 ani, a avut loc în seara zilei de Bobotează, în jurul orei 20,30, la o adresă din municipiul Caracal. Bărbatul s-a întors acasă sub influența băuturilor alcoolice, între bărbat și socara sa a izbucnit un conflict verbal, iar bărbatul a lovit-o în cele din urmă pe femeie cu palma peste obraz.

„Victima era soacra inculpatului, locuiau împreună. Conflictul s-a întâmplat pe 6 ianuarie, undeva în jurul orei 20,30. A fost un incident spontan. Inculpatul a venit acasă, era sub influența alcoolului, și ca urmare a unor reproșuri a intervenit acest incident și în acea împrejurare i-a aplicat o palmă victimei, o lovire destul de profundă, peste față, respectiv peste obrazul stâng. A fost atât de puternică lovitura încât s-a produs un traumatism cranian, dar consecințele, respectiv simtomatologia, au fost tardive. În seara aceea s-a sunat la 112, a venit poliția, s-a instituit ordin de protecție, dar victima nu s-a simțit rău, astfel încât să fie condusă la spital. A rămas în continuare în locuință”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prim-procurorul Anca Anuța…https://adevarul.ro/stiri-locale/slatina/un-oltean-si-a-omorat-soacra-cu-o-palma-femeia-a-2234851.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.