30.5 C
Vaslui
04-iul.-2022

Un om de afaceri celebru din Iași își vinde palatul cu 13 camere, piscină, două crame si 3 terase, cu sute de mii de euro. Vasile Macovei: „Vreau să mă distrez și să-mi caut fetiță tânără”

O vilă ce seamănă mai degrabă cu un palat a fost scoasă la vânzare. Aflată înainte de supermarketul LIDL din Lunca Cetățuii, construcția nu poate trece neobservată. Colorată cu galben și ”decorată” cu un acoperiș cu turnulețe, vila este mai mare decât multe blocuri din Iași. Recent, pe site-urile de vânzări online a fost postat un anunț în care vila este scoasă la vânzare pentru 600.000 de euro.

Trebuie precizat faptul că vila aparține omului de afaceri Vasile Macovei și a fost construită cu mai bine de 15 ani în urmă. Macovei a vrut ca vila din Lunca Cetățuii să iasă din tipare și totul pare mai degrabă a hotel sau pensiune. Acolo nu a locuit nimeni o lungă perioadă de timp, iar lucrurile au început să se degradeze. La un moment dat însă, se pare că totul a fost renovat, asta dacă ne-am lua după anunțul de vânzare…https://www.bzi.ro/un-om-de-afaceri-celebru-din-iasi-isi-vinde-palatul-cu-13-camere-vasile-macovei-vreau-sa-ma-distrez-si-sa-mi-caut-fetita-tanara-4408008?utm_source=website&utm_medium=deschideri

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Casa aia a fost construită pentru un rrom, care nu a mai luat-o. Macovei are firmă de construcții Granit.
    Așa a rămas cu ea. Nu observați arhitectura?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here