spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Un orădean a găsit trei pitoni la tomberonul din fața blocului. Unde au fost duși șerpii

- Advertisement -

Un orădean care, marţi dimineaţa, a vrut să-şi arunce gunoiul la tomberonul din faţa blocului a avut o surpriză uriaşă. În ţarcul pentru deşeuri se aflau trei cutii cu tot atâţia şerpi.

Speriat, omul a sunat la 112 şi a aşteptat cu punga de gunoi în mână, în faţa ţarcului, sosirea autorităţilor. În scurt timp, la faţa locului au ajuns poliţiştii locali şi reprezentanţii Gărzii de Mediu Bihor.

„Şerpii erau în faţa tomberonului, abandonaţi în cutii de plastic. Poliţiştii locali s-au dus prin blocurile din zonă, din apartament în apartament, până când l-au găsit pe proprietar. E un tânăr de 22 ani, care susţinea că a aruncat reptilele crezând că au murit. În realitate, doi dintre şerpi erau vii şi se mişcau, iar el  le lăsase şi mâncare atunci când i-a abandonat. Noi am predat cazul Gărzii de Mediu şi Poliţiei Animalelor”, a explicat, pentru „Adevărul”, şeful Poliţiei Locale Oradea, Samuel Milian…https://adevarul.ro/stiri-locale/oradea/un-oradean-a-gasit-trei-pitoni-la-tomberonul-din-2215224.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.