Un pacient infectat cu COVID a distrus o secție a spitalului din Craiova. „Ia uitaţi-vă! Mă duc să opresc apa, dădu drumu’ la apă!”/ VIDEO

Un pacient cu afecțiuni psihice, internat la secția de cardiologie a Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova, a făcut un adevărat haos, după ce a aflat că va fi transferat la un spital COVID. Bărbatul a așteptat ambulanța de vineri, iar duminică seară a ieșit din salon și a distrus totul în jur, relatează site-ul local Gazeta de Sud. Polițiștii craioveni au deschis un dosar penal pe numele pacientului pentru infracțiunea de distrugere. Imaginile cu cele lăsate în urmă de pacient au fost publicate de Gazeta de SUd. Pe hol se văd seringi aruncate, fel de fel de recipiente, perne, cearşafuri, cutii cu medicamente, iar în saloane apa curge la robinete.

Secția a fost devastată de pacientul nervos că ambulanța nu mai venea să-l preia. Sursa: Gazeta de Sud Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Pacientul, infectat cu COVID-19, trebuia să fie transferat la o altă unitate medicală încă de vineri, scrie sursa citată. Până duminică însă, ambulanța nu a sosit să îl preia. Supărat, acesta a forțat ușile din secție, a provocat distrugeri și a lăsat apa să curgă în saloane. „Ia uitaţi-vă! Mă duc să opresc apa, dădu drumu la apă! Distrusă tot salonul, distrusă absolut tot. Vreau să întreb de ce avu acces la atâtea seringi?”, se aude pe înregistrare reacția unei persoane.
Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Un pacient infectat cu COVID a distrus o secție a spitalului din Craiova. „Ia uitaţi-vă! Mă duc să opresc apa, dădu drumu’ la apă!”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ