spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Un pensionar de 88 de ani a donat pentru o mamã bolnavã!

- Advertisement -
SUFLET BUN Un profesor pensionar din Bârlad, a donat bani pentru mama Elena, bolnavã de cancer!

DONATIE DIN PENSIE! Cazul Elenei, o mamã greu încercatã de soartã, din zona Bârladului, a fost semnalat de noi acum câteva zile si deja au venit reactiile! Dacã unele au fost anonime, cei care au ajutat nedorind sã fie prezentati în presã, profesorul pensionar Neculai Ghetãu, de 88 de ani, din Bârlad, a fost impresionat de drama prin care trece tânãra mãmicã, despre care noi am scris în urmã cu câteva zile. Ne-a spus cã vrea ca sã stie si alti oameni cã pot face un astfel de gest umanitar!! Cu lacrimi în ochi, cum îl stiti, a decis sã o ajute pe Elena si a trimis ieri, la Asociatia „Salveazã o inimã”, o sumã destul de consistentã!

„Sunt un cititor fidel al cotidianului Vremea Nouã si asa am aflat de ceea ce se întâmlã cu mãmica Elena. Am donat cât am putut, eu fiind doar un pensionar”, a spus profesorul Ghetãu. Vã reamintim cã, pe lângã provocãrile emotionale, când copilul Elenei, de doar 14 ani, a suferit un tragic accident ce aproape l-a imobilizat, femeia trebuie sã facã fatã bolii ei de cancer si a problemelor financiare. Dupã mai multe sedinte de chimioterapie, Elena trebuie supusã unei operatii de extirpare a ambilor sâni. Interventia va fi fãcutã la Spitalul Memorial din Bucuresti. Suma necesarã, în valoare de 15.000 euro, reprezintã o povarã suplimentarã pentru Elena. Prof. Neculai Ghetãu a fãcut pentru Elena un gest frumos si a donat ieri 500 de lei. Este a doua donatie, prima fiind luna trecutã la un al caz al unei tinere mãmici care avea nevoie, fiind la Istambul, la o clinicã, pentru a fi salvatã de cancer si ea! Profesorul pensionar de 88 de ani, Neculai Ghetãu, este, asa cum am mai mentionat de câteva ori, unul dintre abonatii cei mai fideli ai ziarului Vremea Nouã. Ieri ne-a sunat si ne-a rugat sã îl ajutãm sã trimitã o donatie unei alte mamei bolnave de cancer, Elena, despre care am scris si am fãcut apel pentru a fi salvatã, acum câteva zile. „Sunt abonat de ani de zile la acest ziar al dumneavoastrã, care este unul foarte bun si din care putem citi tot ce se întâmplã la noi si în tarã. Recent, am citit despre mama bolnavã de cancer ! M-a impresionat pânã la lacrimi si vreau sã donez pentru ea. Mã mai ajutati sã o fac? Pentru cã eu sunt singur, bãtrân si nu prea stiu sã umblu cu donatiile”, ne-a precizat prof. Neculai Ghetãu. Si noi am fãcut gestul de a-i ajuta pe amândoi: pe dl prof. Ghetãu si pe Elena, care, dupã mai multe sedinte de chimioterapie, trebuie supusã unei operatii de extirpare a ambilor sâni.

Bani pentru viata Elenei!

Interventia va fi fãcutã la Spitalul Memorial din Bucuresti. Suma necesarã, în valoare de 15.000 euro, reprezintã o povarã suplimentarã pentru Elena. „Atât costã viata mea. E singura sansã de a fi din nou alãturi de bãietelul meu dulce. Familia mea nu are puterea financiarã sã strângã atîtia bani, într-un timp atât de scurt, fiecare secundã care trece este importantã. Orice donatie, cât de micã, orice leu este binevenit pentru mine, este un pas mai aproape de supravietuire,” ne roagã cu sperantã Elena. Iar ieri profesorul pensionar din Bârlad, Neculai Ghetãu, a donat din pensia sa 500 de lei, pe care colega noastrã Roxana Popa i-a si depus la bancã, cu destinatia Asociatia „Salvati o inimã”.

Asociatia „Salveazã o inimã” apeleazã în continuare sã o ajutati pe Elena!

<<15.000 de euro. Aceastã sumã reprezintã sansa Elenei de a fi din nou alãturi de fiul ei, de a îi vedea zâmbetul în fiecare zi. Orice sumã viratã în conturile Asociatiei „Salveazã o inimã” o aduce mai aproape de vindecare, de viitorul pe care îsi doreste sã-l aibã alãturi de familie si de toti cei dragi ei. Cancerul nu trebuie sã fie un epilog, ci poate sã rãmânã doar o tristã amintire. Depinde si de noi sã schimbãm povestea de viatã a Elenei. Doneazã si tu!>>, este solicitarea lui Vlad Plãcintã, presedintele Asociatiei „Salveazã o inimã”. Pentru donatii din partea companiilor, accesati: https://salveazaoinima.ro/elena-berea/

Denumirea entitãtii este: Asociatia „SALVEAZà O INIMÔ

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Felicitari domnule profesor. Sunteti un om deosebit, mi-ati fost profesor la Scoala nr. 5, si datorita „gogoselelor” dvs. am ajuns oameni. Dumnezeu sa va dea sanatate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.