Un pensionar neatent a băgat în spital o șoferiță de 38 de ani!

NEATENȚIE… Accident cu o victimă în Bârlad, la intersecția străzii Tudor Vladimirescu strada Gheorghe Doja din localitate. La orele 8.00, un bărbat de 76 de ani, din comujna Puiești, a pătruns din strada T.Vladimirescu pe strada Gheorghe Doja, nerespectând indicatorul STOP. A suprins și accidentat un alt autoturism, condus de o femeie de 38 de ani, din Bârlad, care circula regulamentar pe strada Gh. Doja. După apelul la 112, care a fost la orele 8.06, detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare și o ambulanță pentru acordarea primului ajutor medical. În urma accidentului a rezultat o singură victimă, femeia din mașina care circula regulamentar, ce a fost transportată la Spitalul Județean Vaslui.

„Victima accidentului este o femeie în vârstă de aproximativ 38 ani. După evaluarea primară medicală echipajul a constatat că prezintă leziuni minore la nivelul capului. În acest moment este transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Vaslui, fiind in stare conștientă și stabilă hemodinamic.”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

În cauză poliția a deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă. „Bărbatul de 76 de ani, din localitatea Puiești, care a nu a respectat indicatorul STOP și a acroșat un alt autoturism, a fost testat alcoolscopic, rezultatuil fiind negativ. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ