Un pierde-varã s-a rãsculat, pentru cã la Vama Vaslui nu au mai venit tiruri la vãmuit | PAMFLET

În plinã stare de alertã, consilierul PNL, Radu cel Cuminte, a fost trimis în carantinã, la ALDE, pentru cã nu a pãstrat distantarea socialã în partid. Motivul? S-a apropiat atât de tare de PSD si de Vasile Pavãl, încât a fost infestat. În cazul sãu este vorba, de fapt, de a doua infectare, dacã e sã luãm în calcul cã prima datã a fost atins de ciuma rosie de pe vremea când era viceprimar si împãrtea spatii comerciale în piatã. Atunci a fost depistat pozitiv la o licitatie pentru o cofetãrie. Nu apucase sã-i dea prãjituri lui Daniel, stati linistiti!

Problema este cã la izolare va trebui bãgatã si sotia sa, ca si contact direct si e posibil sã piardã postul de la Vamã, pentru care benevol s-a lãsat infestatã în timpul USL si dupã. Norocul ei, cum am spus si în cazul sotului, cã nu a vãmuit prãjituri din import. Sigur ar fi fost si acolo vreun ziarist care sã punã botul la o savarinã si iarãsi ar fi fost înregistrat. Oricum pentru pierderea postului de la Vamã, Radu cel Cuminte va trebui sã gãseascã alte scuze, pentru cã expresii de genul “Da, Mami!” nu vor mai tine. Chiar ne va fi milã de ce va pãti Radu, când va primi hârtia cã sotia sa nu va mai fi sef. O sã mai fie supãrati si altii de pe la Husi, care s-au aliat cu Dan Material si vor pierde sinecura din Vama Albita.

Cea mai bucuroasã de carantina lui Radu cel Cuminte este Mãrioara, o veche si focoasã pedelistã, luatã si ea cu valul si repartizatã de proxenetii din partid, la Resurse Umane. Si cum vã spuneam, noua achizitie va completa organizatia din Vaslui a lui Dan Material, care pânã acum era formatã din marele proxenet si fetele sale, plus 1.000 de mãsti, se stie! Problema este dacã povestea acestui pierde-varã va fi suficient de emotionantã pentru a crea valul la Vaslui, care sã-l propulseze de Dan Material la CJ, în pozitia promisã de Buzatu, cel de cãrãtor de posetã a Anutei.

De altfel, Dan Material a si scos la licitatie toate posturile de consilier virtuale, pe care le-ar obtine în cazul în care Proxenetul dã lovitura. Are nevoie de bani repede, pentru a-si plãti datoriile la Fondul de Garantare. Creditul pe care Fluturas l-a luat de la Guvernul Orban nu e suficient pentru a acoperi milionul de euro pe care l-a sutit de la statul român, pentru pufuletii Nicã. Mai rãmâne de vãzut dacã dosarul de la DNA pe care l-a avut cu Netoiu nu se activeazã iar. Cicã de la prãjiturile pe care le dã în sediul ALDE ar fi apãrut niste noi înregistrãri cu bani ciorditi de la fundatie. Si pe Corneliu puscãria l-a prins din urmã dupã ce niste înregistrãri au ajuns la Parchet.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ