spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Un polițist a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră. Explicația halucinantă din instanță

- Advertisement -

Un polițist din Botoșani a fost condamnat pentru delapidare, anchetatorii stabilind că el a făcut pierduți banii pe care autorii unei tâlhării îi restituiseră pentru a fi înapoiați victimei.

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar Siminiceanu, agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere pentru delapidare.

Polițistul fusese trimis în judecată și pentru fals intelectual, dar instanța a constatat că fapta s-a prescris și a dispus încetarea procesului penal pentru această acuzație.

Anchetatorii au stabilit că polițistul a avut de soluționat un caz în 2016, ce viza o tâlhărie calificată. Patru indivizi au intrat în casă peste un bătrân de 83 de ani și l-au deposedat prin violență de 1.950 de lei.

Ulterior, bătrânul ar fi primit 300 de lei din bani furați, iar trei din cei patru tâlhari i-au dat polițistului 1.650 de lei ca să-I returneze bătrânului de la care îi furaseră, numai că omul legii nu a mai făcut acest lucru și a menționat în dosarul penal pe care îl instrumenta că banii au fost restituiți victimei…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/un-politist-a-cheltuit-banii-furati-de-la-un-2355507.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.