Un polițist aflat în misiune a fost oprit în forță de o turmă de mistreți! Autospeciala a fost distrusă, iar omul legii și-a făcut cruce că a scăpat cu viață! „Stăpânul” porcilor a fost dat în judecată!

O autospecială de Poliție a fost distrusă în urma unui accident rutier ciudat, care a avut loc pe o șosea din județul Iași. Din cauza întunericului, șoferul nu a putut evita impactul, după ce o turmă de mistreți i-a apărut în față. Acum, Inspectoratul de Poliție Județean cere despăgubiri

Un accident rutier ciudat a dus la distrugerea unei autospeciale de Poliție. Șoferul a arătat că nu a putut evita impactul, în primul rând din cauza întunericului și, în al doilea rând, din pricina mistrețului, care a sărit în fața vehiculului.
După accident, autospeciala de Poliție a avut nevoie de reparații serioase, costul acestora ajungând la aproape 6.000 de lei. Pe de altă parte, mistrețul a murit pe loc din cauza impactului. Acum, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași a chemat în judecată Regia Națională a Pădurilor Romsilva, prin Direcția Silvică Iași.

Poliția cere despăgubiri de la Romsilva din cauza mistrețului care a murit

Procesul dintre IPJ Iași și Romsilva a început pe 15 ianuarie 2020. Reprezentanții IPJ le-au cerut magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să oblige Romsilva la plata unor despăgubiri, în urma acestui ciudat accident rutier. Totuși, instanța a respins recent solicitarea polițiștilor.

„Respinge ca neîntemeiată excepția lipsei calității procesuale pasive a pârâtei, invocată de pârâtă prin întâmpinare. Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Inspectoratul de Polție Județean Iași în contradictoriu cu pârâta Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, prin Direcția Silvică Iași”, au precizat magistrații. Totuși, decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ce au spus oamenii legii despre producerea impactului

Așadar, IPJ Iași a solicitat despăgubiri de 5.772 de lei, reprezentând contravaloarea prejudiciului, precum și plata cheltuielilor de judecată. „Pe 6

noiembrie 2019, între orele 14:00 și 22:00, conform planificării de la nivelul Secției I de Poliție Rurală Iași, agentul I.L.M. a desfășurat activități specifice, împreună cu un alt agent, în calitate de șofer al autospecialei marca Dacia Logan. În jurul orei 20:50, în momentul deplasării pe DN 24, dinspre județul Vaslui spre Iași, pentru a răspunde la un apel 112, de pe o laterală, au ieșit în fugă 6 porci mistreți. Din cauza faptului că era întuneric, iar grupul de mistreți a apărut brusc în fața autospecialei de Poliție, șoferul nu a putut evita în timp util impactul, intrând în coliziune cu aceștia. În urma impactului, unul dintre porcii mistreți a murit pe loc”, au subliniat reprezentanții IPJ Iași.

Aceștia au mai afirmat că, în urma accidentului, autospeciala de Poliție a suferit avarii în partea din față. De asemenea, unul din agenții de Poliție a anunțat telefonic paznicul Fondului de Vânătoare 41 Poieni, de la Cantonul Silvic Vama, aflat în subordinea Ocolului Silvic Lunca Cetățuii, din cadrul Direcției Silvice Iași. …https://www.bzi.ro/un-politist-aflat-in-misiune-a-fost-oprit-in-forta-de-o-turma-de-mistreti-autospeciala-a-fost-distrusa-iar-omul-legii-si-a-facut-cruce-ca-a-scapat-cu-viata-stapanul-porcilor-a-fost-dat-in-judec-4052939?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ