4.5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Un polițist din Cluj s-a împușcat în cap. Motivele care ar putea sta la baza gestului disperat

- Advertisement -

Un ofițer de poliție din Dej (județul Cluj) s-a împușcat în cap, la scurt timp după ce intrase în tură. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a încercat să-și curme viața în acest sens, iar o anchetă este în curs.

Incidentul a avut loc luni, 31 octombrie, imediat după ce ofițerul a intrat în tură, scrie Dejeanul. Odată intrat în camera armelor pentru a-și ridica pistolul, bărbatul nu a ezitat și s-a împușcat în tâmplă.

Totul s-ar fi petrecut de față cu un coleg care ieșea din tură, dar care nu a avut timp să intervină și să-l blocheze. Polițistul se află acum în comă, la Spitalul Municipal Dej, iar medicii sunt mai degrabă rezervați.

Potrivit sursei citate, polițistul are aproximativ 40 de ani și anterior a lucrat la mai multe secții rurale, iar de curând ar fi fost cercetat disciplinar de fostul comandant, Marton Elek.

Între timp, fostul comandat al Poliției Dej a fost reținut de DNA chiar pentru modul în care își trata subalternii, pe care obișnuia sistematic să-i umilească…https://adevarul.ro/stiri-locale/cluj-napoca/un-politist-din-cluj-s-a-impuscat-in-cap-motivele-2216494.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.