Un polițist ieșean și-a învins șefii în instanță! Agentul-șef adjunct a cerut sporurile pentru perioada stării de urgență!

Magistrații ieșeni au admis cererea formulată de un agent-șef adjunct din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean. Astfel, Tribunalul Iași a obligat IPJ să îi achite lui Andrei Marian Donose sporurile legale pentru perioada stării de urgență. Inițial, șefii acestuia au refuzat să îi acorde sporurile prevăzute de Decretul 195/2020

Un polițist ieșean și-a învins șefii în instanță! Agentul-șef adjunct a cerut sporurile pentru perioada stării de urgență! Astfel, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis în parte cererea făcută de Andrei Marian Donose.
„Instanța admite în parte acțiunea formulată de reclamantul Andrei Marian Donose, în contradictoriu cu pârâtul Inspectoratul de Poliție Județean Iași. Obligă pârâtul să îi plătească reclamantului sume compensatorii tranzitorii corespunzătoare majorării prevăzute de lege, pentru perioada stării de urgență – reglementată prin Decretul nr. 195/2020, în cuantumul prevăzut la articolul 3, alineatul 1, din Legea nr. 19/2020”, au precizat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. … https://www.bzi.ro/un-politist-iesean-si-a-invins-sefii-in-instanta-agentul-sef-adjunct-a-cerut-sporurile-pentru-perioada-starii-de-urgenta-exclusiv-4080042?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ