8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

După o bătaie în stradă, un tânăr de 21 de ani a încercat să mituiască un polițist

- Advertisement -
ÎNCERCARE… Un tânăr de 21 de ani a încercat să mituiască un ofițer de poliție cu 1.000 de lei pentru a scăpa de răspunderea penală.

PENAL… Un tânăr de 21 de ani din comuna Deleni s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să mituiască un polițist cu 1.000 de lei. Totul a pornit în urma unui scandal care a avut loc în centrul municipiului Vaslui, în noaptea de 25/26 iunie. Tânărul a fost condus la sediul Poliției municipiului Vaslui pentru a fi sancționat. A încercat să scape de sancțiune și a oferit bani polițistului. În cauză au fost sesizați procurorii Direcției Generale Anticorupție.

Un scandal care a avut loc în noaptea de 25/26 iunie, în centrul municipiului Vaslui, a luat o altă întorsătură după ce unul dintre scandalagii a încercat să ofere bani unui polițist pentru a scăpa de răspundere. Mai exact, în bătaia care a avut loc în mijlocul străzii au fost implicați trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Unul dintre ei, un tânăr de 21 de ani din comuna Deleni, a fost ridicat de polițiști și condus la sediul Poliției municipiului Vaslui pentru a fi tras la răspundere. În timpul discuțiilor cu polițistul care se ocupa de cazul lui, tânărul a încercat să ofere 1.000 de lei pentru a scăpa de răspundere. Ofițerul a refuzat banii și a sesizat Direcția Generală Anticorupție. Ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție, Serviciul Județean Anticorupție Vaslui, sub coordonarea și îndrumarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, l-au prins în flagrant în timp ce încerca să ofere suma de 1.000 de lei cu titlu de mită ofițerului de poliție. Cu ocazia întocmirii formalităților, una dintre persoane a transmis unui polițist că îi va remite ulterior o sumă de bani pentru ca aceștia să nu ia măsurile legale, respectiv aplicarea sancțiunii contravenționale. Polițistul în cauză a sesizat de îndată ofițerii D.G.A. Vaslui, iar sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, aceștia au procedat la prinderea în flagrant a persoanei în cauză în timp ce îi oferea suma de 1.000 de lei cu scopul menționat mai sus, în sediul Poliției municipiului Vaslui. În urma sesizării, s-a întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, iar față de inculpat a fost instituită măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În cauză s-a beneficiat de sprijinul conducerii I.P.J. Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Văleu!!! Chiar că ne merităm soarta de moldoveni și vasluieni, pe deasupra! Nu cunosc cazul, dar lucrurile au stat 99,99% cam așa… Ăla i-a propus, iar milițianul a acceptat cu gândul sa ii facă flagrant, iar apoi sa fie avansat cu surle și trâmbițe! Soluția corecta in astfel de cazuri este sa refuzi oferta, punându-i in vedere celui care o face consecințele ce ar urma, iar, dacă insistă, să treci la sesizarea DNA. Însă cum noi ne gândim doar la avansări și cum sa facem rău…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.