Un poştaş, jefuit de sute de mii de lei. O localitate din Prahova a rămas fără pensii

Un poştaş din judeţul Prahova afirma că a fost atacat şi tâlhărit. Un angajat al Postei Române a fost agresat de mai mulţi hoţi care au fugit cu banii de pensii. Bărbatul le-a relatat oamenilor legii că doi bărbaţi l-au ameninţat cu o armă albă şi i-au luat geanta în care avea pensiile cetăţenilor. Organele au însă suspiciuni referitoare la acuzele poştaşului.

Suspiciunile în cazul poștașului în vârstă de 30 ani, care menţionează că a fost tâlhărit în timp ce se deplasa cu pensiile oamenilor în localitatea Nedelea. Cea care a apelat la numărul unic de urgenţă 112, afirma surse apropiate, este chiar mama victimei care a transmis că fiul ei a fost lovit de cei doi bărbaţi care l-a obligat să deschidă geamul și ar fi furat geanta cu bani.

Este vorba despre 400.000 de lei ce reprezentau pensiile locuitorilor din comună în care era repartizat. Poștașul nu a știut cum să le detalieze anchetatorilor întreaga întâmplare și nu a putut să îi ajute cu portretul robot al celor doi presupuși hoți…….,.https://www.bzi.ro/un-postas-jefuit-de-sute-de-mii-de-lei-o-localitate-din-prahova-a-ramas-fara-pensii-3881508?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ