spot_img
28.9 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Un preot este acuzat că ia suprataxă la botez. Cum își justifică acțiunile

- Advertisement -

O femeie care a participat în week-end la un botez s-a plâns IPS Calinic,  Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, că deși a plătit o taxă de botez, preotul care a oficiat slujba a mai cerut o sumă de bani fixă de la fiecare naș.

„Cu siguranță dumneavoastră știți că preoții nu mai practică asta dar ieri, 04.02, la Biserica ……. au fost trei botezuri; taxa de botez, cu chitanță, a fost de ……., ……/5 lumânări și, la final, preotul a mai CERUT ……. lei/naș…..(am scris cu litere mari cerut, pentru că preotul a insistat să treacă pe la dumnealui, pe rând, toți nașii și le-a spus exact cât trebuie să dea). Toți enoriașii știu că se practică și suntem pregătiți, dar s-a exagerat deja, suma este ………”, i-a transmis femeia Arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, scrie newsbucovina.ro.

IPS Calinic a cerut o justificare preotului, pentru a putea răspunde femeii nemulțumite. Preotul a menționat în justificare că nu a condiționat oficierea serviciului relilios de achitarea unei taxe…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/un-preot-este-acuzat-ca-ia-suprataxa-la-botez-cum-2240282.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.