-4.4 C
Vaslui
09-feb.-2023

Un preot şi o doctoriţă, arestaţi pentru corupţie, au cerut judecătorilor clemenţă. Ce a decis instanţa

- Advertisement -

Persoanele arestate într-un dosar de vaccinări fictive, printre care se află un preot şi un medic, au cerut clemenţă în dosarul în care sunt acuzaţii de corupţie şi fals.

Patru persoane, care se află în detenţie într-un dosar ce vizează vaccinări fictive, au cerut magistraţilor de la Tribunalul Neamţ înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu. Numai că, instanţa a decis să admită cererea procurorilor, de prelungire a măsurii privative de libertate.

Acuzaţi sunt Mario Doro Ciucanu, preot la Cotu Vameş, doctorul Daniela Grosu, medic de familie în comuna Gâdinţi, asistenta medicală Cristina Munteanu şi un intermediar, Nicolae Timofte, din Bacău. Decizia instanţei de fond, care a fost pronunţată pe 16 aprilie, a fost atacată de toţi cei patru inculpaţi.

O sentinţă definitivă urmează a da, zilele viitoare, Curtea de Apel Bacău. În acestă speţă, anchetatorii au audiat 14 persoane, însă propuneri de arestare, măsură care s-a decis pe 23 martie, au fost făcute doar în cazul celor menţionate. Cadrele medicale aveau rolul principal în „afacere“, iar ceilalţi erau intermediari.

Citeste mai mult: adev.ro/rajiov

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.