3.5 C
Vaslui
28-mart.-2023

Un profesor român s-a apucat de furat în Belgia pentru ca fiul său, un cunoscut avocat din România, să îi acorde atenţie

- Advertisement -

Un profesor român ieşit la pensie riscă un an de închisoare pentru că a comis mai multe furturi din magazine în localităţile belgiene Tielt şi Izegem. Cadrul didactic nu ducea lipsă de bani, ci a dorit doar să îi atragă atenţia fiului său, un avocat din România.

În primăvara anului 2021, personalul unui supermarket din localitatea belgiană Tielt a descoperit că un număr mare de pixuri, marca Parker, dispăruseră de pe rafturi. Angajaţii au decis să instaleze o mică cameră de luat vederi şi au urmărit ce se întâmplă mai departe. Iar rezultatul n-a încetat să apară: în 18 iunie, au observat pe imagini că un bărbat a luat trei pixuri fără să plătească.

Pe 28 iunie, scenariul s-a repetat. O vânzătoare a decis să îl urmărească şi a văzut cum acelaşi bărbat a sustras alte câteva pixuri. Acesta a fost identificat în persoana lui I.C. (68 de ani), un fost profesor, de naţionalitate română, care este posibil să fi comis alte patru furturi similare dim alte magazine. În ziua de 18 iunie 2021, fostul cadru didactic a sustras un ceas inteligent dintr-un magazin din oraşul Tielt.

Citeste mai mult: adev.ro/rbgq8h

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.