8.8 C
Vaslui
22-mart.-2023

Un punct înainte, doua înapoi: ASTA-I BRASOVEANCA

- Advertisement -

PUNCT SI DE LA CAPÃT… “Galben-verzii” nu au reusit sã se apropie la patru de liderul Otelul si au obtinut doar un punct sub Tâmpa. Golul lui Wesley nu a fost de ajuns pentru a aduce cea de a treia victorie consecutivã, eroarea asistentului Ionel Popa, care nu sanctioneazã un ofsaid clar la Chipciu, lasã Vasluiul la sase puncte Otelul.

Conceicao a încercat sã surprindã Vasluiul, la fel cum a fãcut în Ghencea, jucând fãrã niciun atacant si cu un presing foarte agresiv, însã nu i-a iesit. De partea cealaltã, Hizo a avut o singurã noutate în primul unsprezece fatã de meciul trecut, Wesley înlocuindu-l pe Milisavljevic. Începutul de meci a fost destul de timorat, prima ocazie a apãrut abia în minutul 11, atunci când sutul brasoveanului Rusu a trecut pe lângã bara portii lui Kuciak. FC Vaslui a pasat mai mult, însã Brasovul s-a închis bine la mijlocul terenului, de aceea prima ocazie la poarta “stegarilor” a apãrut abia în minutul 30, atunci când lovitura de cap trimisã de Adailton, din centrarea lui Papp, a trecut putin pe lângã poarta lui Marc. O primã reprizã echilibratã, cu foarte putine ocazii de poartã. Chiar si asa, Costin trimite o pasã frumoasã peste apãrare, iar Adailton reia spre poartã, Marc greseste si respinge în fatã, iar Wesley înteapã mingea si deschide scorul. Pânã la pauzã, brasovenii au alergat dupã egalare, iar în minutul 44, Oros este foarte aproape sã restabileascã egalitatea, dupã o loviturã de cap care a trecut milimetric pe lângã. De la cabine, brasovenii au iesit motivati sã înscrie, iar ocazia lui Teixeira (51), anuntã golul gazdelor, care vine în minutul 57, dupã o mare gresealã de arbitraj a asistenului Popa, care nu-l vede pe Chipciu într-o evidentã pozitie de ofsaid. Acesta pãtrunde în care dupã ce îl dribleazã pe Papp, îi trimite lui Cardoso care reia spre poartã, iar Kuciak din întoarcere trimite în propria poartã. Imediat dupã golul Brasovului, Costin este foarte aproape sã marcheze, însã sutul lui trece putin peste barã. Dacã în primele meciuri, Hizo a fost destul de inspirat cu schimbãrile, în partida de la Brasov acesta a mutat neinspirat, trimitându-l în teren pe Campano în locul lui Bello, iar în locul nigerianului au fost trimisi brazilienii Adailton si Wesley, jucãtori care nu au reusit sã aducã victoria asa cum au reusit în primele douã etape ale returului. Înainte de finalul jocului, “Dulãul” este trimis în tribune de Balaj pentru proteste. Pânã la final niciuna dintre cele douã echipe nu-si mai creeazã nicio ocazie de gol, iar Vasluiul pierde douã puncte importante în lupta pentru titlu. Cu 39 de puncte, “galben-verzii” rateazã sansa de a se apropia de Otelul si Timisoara si asteaptã derby-ul de sâmbãtã din Ghencea, împotriva “ros-albastrilor”.

Nu este supãrat pe jucãtori

La finalul meciului de sub Tâmpa, Adrian Porumboiu a declarat cã nu este supãrat pe fotbalistii sãi, pentru cã acestia au fãcut tot posibilul pentru a lua toate cele trei puncte. Finantatorul “galben-verzilor” i-a lãudat si pe brasoveni, despre care a spus cã formeazã o echipã foarte bine asezatã în teren. “Nu am niciun motiv de a le reprosa ceva jucãtorilor. Echipa vrea, echipa joacã. Presiunea va fi si mai mare acum pe noi pentru meciul cu Steaua. Brasovul este o echipã foarte bunã, o echipã bine asezatã ce joacã un fotbal în vitezã, iar pentru asta meritã felicitatã.” – Adrian Porumboiu.

“Ne-am revenit în repriza secundã”

Antrenorul Brasovului, Antonio Conceicao spune cã echipa sa putea obtine victoria în cel de-al doilea mitan, atunci când echipa sa si-a creat mai multe ocazii de a înscrie. Acesta mai spune cã a fost un meci de mare intensitate, între douã formatii care si-au dorit mult cele trei puncte puse în joc. “A fost un joc de mare intensitate, între douã echipe care si-au dorit sã câstige. Am întâlnit o echipã bunã si în prima reprizã nu prea ne-au iesit lucrurile, au fost 3-4 jucãtori care au acuzat emotiile primului joc în fata suporterilor din acest an. Ne-am revenit în repriza a doua, când am marcat si ne-am creat multe ocazii, puteam sã si câstigãm. Am pierdut douã puncte, în partea a doua am jucat mult mai bine decât Vaslui si meritam sã câstigãm. Sunt multumit de punctele luate pânã acum, am avut adversari puternici, dar vrem mai multe de aici încolo”, a declarat Antonio Conceicao.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.