spot_img
21.3 C
Vaslui
04-iun.-2023

Un punct inghetat

spot_imgspot_img
- Advertisement -

ECHITABIL… Vasluiul nu a mai reusit sã prepare reteta succesului, imprimatã de Hizo în ultimele douã jocuri din retur si a fost nevoitã sã se multumeascã pânã la urmã cu un egal, 1-1 cu Rapid Bucuresti.

Cele douã formatii au practicat încã de la începutul jocului un fotbal sincer, atacând cu dezinvolturã, însã din cauza terenului înghetat multe din actiuni au esuat. Wesley Lopes putea sã deschidã scorul în minutul 12 al jocului însã centrarea înselãtoare a brazilianului a fost scoasã de lângã barã de Bornescu. Prima ocazie mai importantã a giulestenilor apare abia în minutul 28, atacantul Sburlea a sutat din interiorul careului, dar Kuciak a reusit sã respingã. În minutul 36 are loc o fazã controversatã, Rui Duarte primeste doar galben, dupã o intrare durã asupra lui Bãlace. Dupã meci oficialii vasluieni s-au declarat nemultumiti de decizia centralului. Când toatã lumea astepta pauzã, Raul Costin prinde un sut de exceptie direct în vinclul portii lui Bornescu si duce Vasluiul în avantaj la cabine. Dupã pauzã, rapidistii au intrat extrem de motivati iar Herea (46) anunta golul oaspetilor dupã un sut pe lângã poartã. La numai trei minute, acelasi Herea restabileste egalitatea pe tabela de marcaj, dupã un sut ratat al lui Sburlea, mingea ajunge la Herea care reia în poartã. Din minutul 50, “galben-verzii” pun stãpânire pe joc încercând sã obtinã toate cele trei puncte, însã a fost doar o dominare teritorialã, ocaziile urmând sã aparã abia în ultimele minute ale jocului. Sânmãrtean (90) centreazã la coltul lung, minge îl depãseste pe Bornescu, însã Gerlem nu reuseste sã trimitã mingea în poartã. Ultima ocazie a jocului a apartinut fundasului Paul Papp (94), care a trimis pe lângã poartã din întoarcere nereusind sã aducã cea de a treia victorie consecutivã. Rapidistii s-au multumit cu egalul, mai ales cã dupã ce au egalat acestia au tras de timp cât au putut pentru a nu pleca neînvinsi de la Vaslui. Cu 32 de puncte, “galben-verzii” rãmân pe locul trei la douã punce de Timisoara si sapte de Otelul.

Dezamãgit de rezultat

“Dulãul” s-a arãtat nemultumit de rezultatul jocului de asearã si a declarat cã Vasluiul trebuia sã obtinã toate punctele. “Trebuia sã câstigãm, mai ales cã am condus cu 1-0. Am terminat pe locul trei dupã un sezon în care am avut probleme de lot. Asa cã pozitia noastrã este bunã si ne dã sperante pentru retur. A fost un joc greu, dar din pãcate nu putem fi multumiti pentru cã am condus cu 1-0. Am fãcut din nou greselile din meciul cu Pandurii desi le-am zis cã jocul nu e terminat. Accidentãrile sI lotul care l-am avut l-a dispozitie nu mi-a permis sã trimit în teren cea mai bunã echipã” a declarat Viorel Hizo. Tehnicianul Vasluiului considerã cã Rui Duarte trebuia eliminat dupã ce o intrare durã asupra lui Bãlace. “Faza din minutul 36 putea sã schimbe total cursul jocului, dacã Rui Duarte era eliminat, atunci cu alta ar fi fost fata jocului”, a spus Hizo.

“Echipele trebuie felicitate”

Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe a tinut sã felicite cele douã formatii pentru cã au jucat fotbal, tinând cont de conditiile meteorologice. “Am avut si ghinion, a fost si terenul greu. Nu am ce sã-i reprosez lui Bornescu, noi nu facem asta cu jucãtorii nostri. Asa, as putea sã întreb de ce nu a fost nimeni sã-l blocheze pe Raul Costin în momentul sutului. Asta este, greselile sunt colective, nu avem de ce sã dãm vina pe un singur om. Echipele trebuie felicitate pentru cã au jucat pe frigul ãsta”, a spus Dinu Gheorghe.

“Si-au dorit sã nu piardã si au reusit”

Chiar dacã echipa sa a fãcut anti-joc dupã ce a marcat golul egalizator, tehnicianul giulestenilor Marius Sumudicã considerã cã echipa sa merita sã obtinã toate cele trei puncte puse în joc. “Sunt multumit de rezultat si de atitudinea bãietilor. Si-au dorit sã nu piardã si au reusit. Dar eu cred cã meritam trei puncte, pentru cã am avut ocazii mai mari decât ei. La Rapid nu face nimeni echipa, nici Dinu Gheorghe. O face Sumudicã. Rapidul nu are voie sã rãmânã afarã din Europa încã un sezon”, a declarat Sumudicã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.