Un recidivist din Husi a pãtruns în casã, peste o bãtrânã singurã, si a batjocorit-o!

SPAIMÃ… O bãtrânã de 83 de ani din municipiul Husi a trecut prin clipe groaznice în noaptea de 5 spre 6 aprilie, când peste ea în locuintã a pãtruns un individ care a batjocorit-o. Politistii care au fost sesizati în urmãtoarea zi s-au dovedit foarte eficienti, întrucât, desi nu primiserã niciun detaliu semnificativ despre autorul faptei, au reusit sã îl identifice si sã îl retinã. Bãrbatul este un recidivist si le-a spus anchetatorilor cã stia locuinta femeii, întrucât mai fusese acolo de câteva ori, ca sã îsi cumpere vin.

Bãtrâna a trecut prin momente cumplite, cãci, în toiul noptii, s-a pomenit cu agresorul intrând peste ea în locuintã. S-a speriat atât de tare, cã nu a mai putut retine niciun detaliu semnificativ despre bãrbatul care a abuzat-o. Cuprinsã de fricã, abia dimineata a putut sã povesteascã unei vecine ceea ce a îndurat în timpul noptii trecute, iar vecina nu a ezitat nicio clipã si a sunat la 112. La fata locului a venit în scurt timp un echipaj al Politiei Husi, care a efectuat cercetãri. Politistii s-au dovedit foarte eficienti, întrucât, desi victima, înspãimântatã de cele trãit, nu a putut da prea multe semnalmente despre individul care a atacat-o, ei au reusit sã îl gãseascã chiar în aceeasi zi si sã îl ducã la audieri. În cele din urmã, el si-a recunoscut fapta si a spus si cum a ajuns la locuinta bãtrânei.

“E un element rãu, periculos. Un betiv”, spun vecinii

Individul este tot din municipiul Husi si locuieste chiar în acelasi cartier cu victima sa, într-o zonã cumva apropiatã de locuinta femeii în vârstã de 83 de ani. Oamenii care îl stiu spun cã este un element rãu, care a mai avut de-a face cu Legea si a mai fost condamnat pentru diferite fapte penale. Bãrbatul a mãrturisit la anchetã faptul cã stia cã victima sa locuieste singurã si e fãrã apãrare. Cumva avea o idee si despre modul în care ar putea pãtrunde în locuintã, întrucât bãtrâna obisnuia sã vândã vin, iar el a spus cã a mers de mai multe ori în gospodãria acesteia, pentru a cumpãra de la ea. Vecinii femeii spun cã nu au auzit nimic în noaptea în care bãtrâna a fost atacatã. “Noi stãm un pic mai departe de bãtrânã, dar avem chiar pe lângã casa noastrã încã vreo trei persoane în vârstã, care stau singure. Vã dati seama ce spaimã pe ele, când au auzit ce i s-a întâmplat acestei femei? Ce putere sã aibã ea, sãraca de ea, cã o stim, sã se apere de un bãrbãt de vreo 50 de ani, care e în putere si care a speriat-o de moarte. Chiar i-a spus sã tacã, pentru cã o omoarã. Tremura ca varga, nu era om, atunci când a povestit ce i s-a întâmplat. Vecina spunea cã nici nu a mai crezut cã va apuca rãsãritul, dupã ce a îndurat tot ceea ce a îndurat. Politistii au fost foarte isteti, bravo lor. Numai cât li s-a spus ce si cum, ei au stiut cam cine e pãtat prin zonã si, din om în om, a ajuns la el, l-au sãltat si dus a fost. E un element rãu, periculos. Un betiv. La magazinul din cartier de la noi, lumea vorbea cã, totusi, nu se astepta nimeni sã facã una ca asta. Faptul cã l-au prins asa repede a dat liniste la multi oameni, mai ales în vârstã, care stau singuri. Oricum, la noi în Husi e liniste, demult nu s-a mai auzit de asa ceva, dar uite cã mai e câte un caz”, spun vecinii victimei. Anchetatorii l-au prezentat în fata instantei pe individ, cu propunerea de arestare preventivã, judecãtorul luând hotãrârea de a-l trimite dupã gratii, pentru urmãtoarele 30 de zile, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de violare de domiciliu si viol. Bãrbatul a cerut, prin apãrãtorul din oficiu, sã fie lãsat în arest la domiciliu, însã cererea i-a fost respinsã.
1 COMENTARIU

  1. cica baba vindea vin— si asa i si punea in circa betivii . Nu e un caz singular… asta se intimpla cind i ti bagi in casa pe dracu si… inca mai servesti si tu cu el un paharel .

LĂSAȚI UN MESAJ