Un renumit medic din Iași, lăsat fără permis după ce a „zburat” prin localitate! Cardiologul a dat vina pe aparatul radar: „E o eroare!”

Un renumit medic din Iași a fost lăsat fără permis. Motivul pentru care polițiștii l-au sancționat pe cardiologul Sorin Alexandru Budacu a constat în viteza cu care se deplasa autoturismul condus de acesta. Doctorul a susținut că, de fapt, a fost vorba despre o anomalie a aparatului radar

Un medic renumit din Iași a fost lăsat fără permisul de conducere după ce ar fi încălcat limita de viteză legală. Cardiologul Sorin Alexandru Budacu a contestat în instanță sancțiunea aplicată de polițiștii ieșeni. Doctorul a susținut că, de fapt, aparatul radar ar fi avut o anomalie.
Totuși, magistrații au respins recent contestația făcută de Sorin Alexandru Budacu. Inițial, renumitul medic a contestat procesul-verbal prin care a fost sancționat la Judecătoria Iași. Prima instanță a respins contestația, iar doctorul a formulat apel. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au respins apelul, printr-o sentință definitivă, emisă recent.

Cardiologul Sorin Alexandru Budacu, sancționat după ce a depășit neregulamentar autospeciala de Poliție!

Procesul dintre Sorin Alexandru Budacu și Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași – Serviciul Poliției Rutiere a început în urmă cu câteva luni. Renumitul medic ieșean a contestat procesul-verbal de pe 27 februarie 2019, întocmit de polițiștii ieșeni pe numele său. La data respectivă, doctorul a fost sancționat de oamenii legii.
Mai exact, acesta a fost amendat cu 1.885 de lei (echivalentul a 4 puncte-amendă, cumulate cu 5 puncte-amendă), cu un avertisment și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Polițiștii au susținut că Sorin Alexandru Budacu ar fi încălcat prevederile legislației rutiere. …https://www.bzi.ro/un-renumit-medic-din-iasi-lasat-fara-permis-dupa-ce-a-zburat-prin-localitate-cardiologul-a-dat-vina-pe-aparatul-radar-e-o-eroare-exclusiv-4051439?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ