spot_img
17 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Un român a băut o ladă de bere ca să „dea afară” vaccinul. Povestea incredibilă spusă de un medic din Suedia

- Advertisement -

Un medic român din Suedia povesteşte că un român care s-a vaccinat împotriva coronavirusului pentru a putea călători în străinătate a băut o ladă de bere ca să „dea afară” vaccinul.

Un român a băut o ladă de bere ca să „dea afară” vaccinul, povesteşte medicul Laura Ghibu pe pagina de Facebook. Medicul stabilit în Suedia spune că după ce a consumat alcool, bărbatul a început să se simtă ameţit şi a dat vina pe vaccin.

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi.

Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia “să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul”.

Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să “dea vaccinul afară”! Și că după aia s-a “simțit amețit” din cauza “drăciei ăleia”.

Am încercat să-i explic că vaccinul nu poate fi “dat afara cu bere” și că amețeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge. Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere”, a povestit medicul român pe pagina de Facebook. …https://www.romaniatv.net/un-roman-a-baut-o-lada-de-bere-ca-sa-dea-afara-vaccinul-povestea-incredibila-spusa-de-un-medic-din-suedia_5924718.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.