spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Un român a furat sculele cu care lucra în Franța ca să-și deschidă propria afacere în România

- Advertisement -

Un bărbat din Constanţa este cercetat pentru furt după ce a fost prins în vama Petea cu uneltele pe care le-a folosit în construcţii la fostul loc de muncă din Franţa, el declarând să doreşte să îşi deschidă o afacere în România, informează, marţi, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF). Potrivit sursei citate, luni seara, în jurul orei 22,00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în România, trei cetăţeni români – unul din Constanţa şi doi din Maramureş – călătorind într-un autocar înmatriculat în România, care se întorcea din Franţa, scrie Agerpres.

„Cu ocazia controlului „Cu ocazia controlului efectuat de către poliţiştii de frontieră, în bagajele constănţeanului (în vârsta de 35 de ani) au fost descoperite mai multe unelte folosite în construcţii (şurubelniţe electrice, flexuri, un rotopercutor, acumulatori şi staţie de încărcare), a căror valoare a fost estimată la 11.700 lei. Bărbatului i-au fost solicitate documente justificative pentru bunurile aflate în bagaje, dat fiind că anterior, la sediul instituţiei, a fost primit un apel telefonic din partea unui alt cetăţean român aflat în Franţa şi care a reclamat faptul că i-au dispărut din depozitul societăţii pe care o administrează mai multe unelte. Constănţeanul nu a putut prezenta acte pentru bunurile – marca Hilti – descoperite în bagajele sale, iar în urma cercetărilor colegii noştri au stabilit că uneltele au fost luate chiar din depozitul firmei la care bărbatul lucrase anterior. Acesta a declarat că a lucrat în Franţa la firma cetăţeanului român care a reclamat dispariţia bunurilor, dar acum a decis să se întoarcă în România pentru a începe o afacere pe cont propriu. La plecare, însă, a luat de la fostul loc de muncă şi uneltele de construcţie”, precizează sursa citată.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-roman-si-a-furat-sculele-cu-care-lucra-in-franta-ca-sa-si-deschida-propria-afacere-in-romania-2510465

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.