22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Un român a rămas fără bolidul adus din Emirate, după ce a declarat că a dat pe el 10.000 de euro

Un bolid de lux adus din Emiratele Arabe Unite a fost confiscat în Portul Constanța de autoritățile vamale, după ce proprietarul, un român, a declarat că valoarea automobilului este de 10.000 de euro, una care ar fi mult sub cea reală, informează Poliția de Frontieră.

Într-un comunicat, poliția de frontieră a anunțat că mașina a fost găsită într-un container, iar, „conform documentelor însoțitoare, era încărcat un autoturism cu o valoare totală declarată de 10.000 de euro”.

„În urma verificărilor preliminare asupra documentelor însoţitoare şi a autoturismului de lux, autorităţile de control au avut suspiciuni că acesta este subevaluat comparativ cu valoarea de comercializare pe piaţa de profil”, a anunțat instituția.

Autoturismul este un model Karma al producătorului american Fisker. Un astfel de bolid nou costă minim 135.000 de euro, în funcție de motorizare, iar modelul adus de român, fabricat în 2013, are prețuri de cel puțin 5 ori mai mari pe site-urile de profil.

Citeşte întreaga ştire: Un român a rămas fără bolidul adus din Emirate, după ce a declarat că a dat pe el 10.000 de euro

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here