spot_imgspot_img
6.6 C
Vaslui
27-feb.-2024

Un român înarmat și-a răpit copilul în Italia și s-a baricadat cu el în casă: „Am vrut să-i sărbătoresc ziua. A fost foarte frumos”

- Advertisement -

Un român de 35 de ani din Italia a fost arestat după ce, înarmat cu un pistol, și-a răpit fiul de 5 ani și s-a baricadat cu el în casă timp de 15 ore, timp în care poliția a negociat cu el eliberarea copilului. Potrivit Il Mattino, românul stabilit la Roncadelle, în provincia Brescia, s-a dus cu arma în mână la adăpostul pentru victime ale violenței domestice, acolo unde sunt cazați soția și fiul de 5 ani, răpindu-l pe cel mic. S-a închis cu el în casă și abia după 15 ore le-a deschis ușa polițiștilor care au încercat în tot acest timp să-l recupereze pe minor. Bărbatul a fost arestat. „Până la urmă, a fost cea mai frumoasă zi pe care am petrecut-o împreună”, le-a spus românul anchetatorilor.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-roman-inarmat-si-a-rapit-copilul-in-italia-si-s-a-baricadat-cu-el-in-casa-am-vrut-sa-i-sarbatoresc-ziua-a-fost-foarte-frumos-2379971

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.