19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Un român întors în ţară cu scopul de a-şi ucide fosta soţie şi soacra a fost oprit de poliţişti. Era înarmat ca pentru război

Un român care s-a întors în ţară pentru a-şi ucide fosta soţie şi pe mama acesteia a fost oprit de poliţişti înainte de a ajunge la ele.

Un bărbat de 40 de ani a fost arestat preventiv după ce a introdus în ţară mai multe arme, pe care, potrivit poliţiştilor, intenţiona să le folosească pentru a-şi ucide fosta soţie şi pe mama acesteia.

Sâmbătă, la întoarcerea din Belgia, hunedoreanul a fost oprit în trafic, pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva, înainte de a ajunge la fosta sa soţie.

„Poliţiştii au stabilit că bărbatul a adresat ameninţări cu moartea fostei sale soţii şi mamei acesteia prin intermediul unor reţele de comunicare, şi-a procurat dintr-un stat european şi a deţinut şi transportat fără drept o armă letală cu ţevi lise şi trei arme neletale (un pistol, un revolver cu aer comprimat şi un pistol de semnalizare, dar şi o pereche de cătuşe metalice) din categoria celor supuse autorizării, precum şi muniţie aferentă, pe care le-ar fi introdus, ilegal, pe teritoriul României, la data de 4 iunie 2022, fără a le declara organelor vamale, ascunzându-le în bagajele aflate în autoturismul pe care îl conducea”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara,

Citeste mai mult: adev.ro/rd27a1

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here