spot_imgspot_img
8.2 C
Vaslui
17-apr.-2024

Un român se laudă cu viaţa de lux dintr-o închisoare din Franţa: „Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, noi o ducem regeşte!”

- Advertisement -

Imaginile cu un român, George D., într-o închisoare din Franţa s-au viralizat pe o reţea de socializare. De aproape un an se afişează zilnic cu mâncarea pe care o primeşte „de la justiţie” sau dă dedicaţii pentru duşmani şi postează melodii despre cum e viaţa după gratii.

Un român închis în Franţa se laudă zilnic cu hrana primită „de la justiţie”, cu băutura, cu cele două telefoane mobile pe care le deţine, dar şi cu alte lucruri.  Mai mult decât atât, bărbatul se filmează atunci când le dă dedicaţii duşmanilor, fiind fan Dani Mocanu, sau când discută cu colegii lui din celulele apropiate în limba română. Cert este că românul face furori pe internet, având mii de urmăritori.

George D. şi-a făcut cont pe o reţea de socializare în noiembrie 2020 şi de atunci este extrem de activ. Chiar recent, într-un live, bărbatul spunea cât de bine îi este în puşcărie şi că o duce regeşte. ”Dai în cap şi ajungi la lux” Mai toate filmările, recente, făcute publice încep cu „Haideţi să vă arăt ce ne-a adus Justiţia la masă astăzi…”, lăudându-se cât de bine o duc deţinuţii în închisorile din Franţa. Tot el i-a numit „invidioşi” pe cei care-i urmăreau un live spunându-le: „Sunteţi invidioşi! Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regeşte!”. Bărbatul chiar îi îndeamnă uneori pe cei ce stau „cu mâna întinsă” să meargă în Franţa, să „dea în cap şi aşa ajung în lux”, la puşcărie.

Citeste mai mult: adev.ro/qz0lxb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.