spot_img
15.7 C
Vaslui
03-iun.-2023

Un român și-a luat în America bătrâna Dacia veche de aproape 50 de ani. Drumul de 15.000 de kilometri al mașinii

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Un bărbat din Bacău nu s-a uitat la bani când a venit vorba să recondiționeze și apoi să transporte peste ocean o Dacie din 1974, o adevărată piesă de muzeu, doar ca să o admire în fața casei sale din Virginia (USA).

O Dacia 1300 înmatriculată la Bacău a ajuns în urmă cu câteva zile în statul Virginia din Statele Unite prin intermediul unei firme care se ocupa de importul de autoturisme din Europa.

Românii stabiliți în SUA și care au o situație financiară bună își permit să cumpere din România mașini vechi, de care să se bucure apoi alături de familie. Este și cazul unii băcăuan care a recondiționat o Dacie 1300, iar apoi a plătit o sumă importantă de bani ca să îi fie livrată în statul Virginia, unde locuiește.

Mașina a fost transportată mai întâi în Germania, unde a ajuns pe 24 februarie 2023, iar apoi a îmbarcată pe un vapor, iar călătoria până în SUA a durat mai bine de o lună de zile. Vechea Dacie 1300 a ajuns la proprietarul său în Virginia pe 30 martie, la capătul unui drum de peste 15.500 de kilometri…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/un-roman-si-a-luat-in-america-batrana-dacia-veche-2255138.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.