15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Un român venit din Germania a fost amendat de două ori într-o săptămână pentru că nu a respectat carantina

Originar din Olt, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost prins ieri, 27 noiembrie, a doua oară pe străzile din oraș, deși trebuia să stea izolat în carantină. Acesta s-a întors acum 12 zile din Germania, stat aflat în zona roșie pe lista țărilor cu risc epidemiologic, iar cei veniți de aici intră în carantină dacpă nu sunt vaccinați sau trecuți prin boală.

Un echipaj de la Jandarmeria Arad l-a prins pe bărbat în zona gării din oraş. „Atenţia jandarmilor a fost atrasă de faptul că bărbatul a schimbat brusc direcţia de mers la vederea echipajului şi nu purta nici masca de protecţie sanitară în spaţiul public. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au avut surpriza să constate că bărbatul interceptat este aceeaşi persoană pe care, în urmă cu doar o săptămână, au mai sancţionat-o contravenţional pentru nerespectarea perioadei de carantinare”, transmit reprezentanții jandarmeriei Arad. În urma verificărilor aceștia au descoperit că şi de această dată că pe numele bărbatului alerta de tip „coronavirus asociat” este încă în vigoare şi avea obligaţia legală să stea 14 zile în carantină la domiciliu.
Citeşte întreaga ştire: Un român venit din Germania a fost amendat de două ori într-o săptămână pentru că nu a respectat carantina

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here