Un senator AUR s-a căţărat în cireşul din curtea Parlamentului. Tot el a fost surprins dormitând în Parlament ca să-şi alinieze chakrele. „Ar trebui în fiecare zi să facem ascensiuni în copac”

Scenă inedită în curtea Parlamentului. Mircea Dăneasă, senator AUR, a căţărat într-un cireş pentru că i s-a făcut poftă de fructe. Parlamentarul îi îndeamnă pe români să se urce în copaci pentru că este “sportul cel mai complex”.

Un senator AUR s-a căţărat în cireşul din curtea Parlamentului. Mircea Dăneasă a poftit la cireşe, aşa că a decis să le culeagă direct din copac. În timp ce încerca să culeagă fructele, politicianul a explicat cât este de important să facem sport în fiecare zi, tocmai pentru momentul în care se ivesc astfel de situații.

„De aia e bun sportul. Ar trebui în fiecare zi să facem ascensiuni în copac, că e sportul cel mai complex”, a spus Mircea Dăneasă, conform Antena3.

De altfel, senatorul AUR a explicat cum a admirat cireșele, încă de când erau în floare.

„Le-am văzut înainte de a se face, de când erau flori și voiam să văd ce se întâmplă cu ele. Florile s-au transformat în cireșe verzi, cireșele verzi au crescut, cireșele verzi, după ce au crescut, s-au copt și am văzut cum merge lumea și ia de jos, se chinuia să ia de jos, mai rupea câte o creangă și atunci am zis că alea de sus sunt mai accesibile. Normal, am datele necesare să urc într-un cireș”, a explicat senatorul AUR.

Mircea Dăneasă a afirmat că a făcut acest lucru pentru a aduna cireșe pentru copiii nevoiași. …https://www.romaniatv.net/un-senator-aur-s-a-catarat-in-ciresul-din-curtea-parlamentului-tot-el-a-fost-surprins-dormitand-in-parlament-ca-sa-si-alinieze-chakrele-ar-trebui-in-fiecare-zi-sa-facem-ascensiuni-in-copac_5578203.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ