spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Un serial despre spioni și Ceaușescu, la HBO Max. „James Bond e o caricatură a spionajului. Am vrut să fie ceva real“

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Având o singură posibilitate de a scăpa, el se folosește o călătorie diplomatică în Germania pentru a fugi, apoi, în Statele Unite. Ajutat de un agent Stasi sub acoperire (Svenja Jung) și de un agent CIA (Parker Sawyers) Godeanu încearcă să scape de KGB și de agenții din România (Ana Ularu și Laurențiu Bănescu), pe deplin conștient că dezertarea îi pune familia în pericol de moarte. Cu dialog predominant în engleză, producția este în desfășurare în România și Ungaria.

„În copilărie, obișnuiam să mă uit la James Bond, care este o versiune caricaturală a spionajului. Ne-am dorit cu-adevărat să evităm acest lucru. Am vrut să fie ceva real“, a declarat Kirsten Peters pentru Variety.

De-a lungul anilor, am întâlnit oameni care lucrează în serviciile de spionaj. Cu excepția unuia, nu erau deloc genul James Bond. M-a ajutat să înțeleg modul în care se ascund“, a declarat Adina Sădeanu pentru aceeași publicație…https://adevarul.ro/showbiz/tv/un-serial-despre-spioni-si-ceausescu-la-hbo-max-2259949.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.